Aanrechtblad reparatie door Sanifix

Schade aan uw HPL of kunststof aanrechtblad? De monteurs van Sanifix repareren ieder aanrechtblad van ieder materiaal: van een fineer aanrechtblad tot een composiet keukenblad. Wij repareren de schade plaatselijk waardoor vervanging niet nodig is.

Laat uw aanrechtblad repareren

Wij repareren krassen, uitgebroken stukjes en scheuren. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van producten van hoogwaardige kwaliteit herstellen wij de schade zonder kleurverschil. Wij repareren het aanrechtblad waterdicht en na de reparatie is het keukenblad direct weer in gebruik te nemen en te behandelen met reguliere schoonmaakmiddelen.

Vaak is vergoeding vanuit de opstalverzekering mogelijk. Wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Repareer kleine schade aan aanrechtbladen zelf met de reparatiesets van Proffill

Speciaal voor kleine scheuren, gaten, krassen en inkepingen in aanrechtbladen hebben wij de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Deze sets zijn geschikt voor aanrechtbladen van natuursteen, composiet of keramiek. Voor afgebroken stukken uit uw aanrechtblad hebben wij de natuursteenlijm ontwikkeld. Hiermee lijmt u eenvoudig het afgebroken stuk terug aan het geheel.

Bezoek de webshop

Contact ons

Offerte aanrechtblad reparatie

Laat de schade aan uw aanrecht door één van onze experts beoordelen. Vul hiervoor het onderstaande schadeformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.