Graniet aanrechtblad reparatie door Sanifix

Schade aan uw granieten aanrechtblad, werkblad of vensterbank? Schade aan graniet is vaak uitstekend te herstellen. Ondanks de donkere kleur van graniet is de schade volledig op kleur te herstellen waarbij de structuur wordt nagebootst. Hierdoor wordt de schade vrijwel onzichtbaar gerepareerd.

De reparatie is binnen een dag gereed en kan worden onderhouden met reguliere schoonmaakmiddelen. Vaak is vergoeding vanuit de opstalverzekering mogelijk. Wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Graniet reparatie

Schade als putten, inkepingen en deuken in graniet zijn uitstekend te herstellen. De schade wordt opgevuld met speciaal vulmiddel zodat het oppervlakte egaal is. Ter plaatste wordt de kleur gemaakt door onze herstelspecialist waardoor wij in staat zijn om kleur en structuur na te bootsen. De schade wordt vervolgens met de hand afgewerkt.

Ook een afgebroken stuk graniet kan uitstekend worden hersteld. Met speciale, duurzame lijm wordt het afgebroken stuk graniet vastgelijmd. De belastbaarheid van het werkblad is hetzelfde als het origineel. De lijmrand wordt volledig op kleur en structuur afgewerkt waardoor de schade vrijwel onzichtbaar wordt hersteld.

Graniet aanrechtblad repareren

Veelvoorkomende schade is aan een aanrechtblad of werkblad van graniet. Doordat wij krassen, inkepingen en scheuren kunnen herstellen is vervanging van het aanrechtblad in veel gevallen niet nodig. Wij maken uitsluitend gebruik van producten van hoogwaardige kwaliteit waarna het keukenblad na reparatie direct weer in gebruik te nemen is en te behandelen met reguliere schoonmaakmiddelen.

Repareer kleine schade aan aanrechtbladen zelf met de reparatiesets van Proffill

Speciaal voor kleine scheuren, gaten, krassen en inkepingen in aanrechtbladen hebben wij de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Deze sets zijn geschikt voor aanrechtbladen van natuursteen, composiet of keramiek. Voor afgebroken stukken uit uw aanrechtblad hebben wij de natuursteenlijm ontwikkeld. Hiermee lijmt u eenvoudig het afgebroken stuk terug aan het geheel.

Bezoek de webshop

Contact ons

Offerte natuursteen aanrechtblad reparatie

Laat de schade aan uw aanrecht door één van onze experts beoordelen. Vul hiervoor het onderstaande schadeformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.