Acryl reparatie

Laat uw acryl bad of douchebak repareren door Sanifix

Als u een mooie badkamer heeft dan wilt u dat het liefste natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. Totdat er iets misgaat. Er valt iets hards of scherps in uw bad of in de douchebak en tot uw grote schrik ziet u een grote scheur of een paar lelijke krassen. Wat nu? Een nieuw bad is een flinke investering. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Sanifix helpt u snel en vakkundig uit de brand.

Acryl reparatie van uw badkamer geeft een fraai resultaat

U hoeft zich geen zorgen te maken over het resultaat van acryl reparatie door Sanifix. Wij hebben vele jaren ervaring met het uitvoeren van herstel aan een beschadigd bad of douchebak en wij weten dus hoe we deze klus moeten aanpakken. U kunt ervan verzekerd zijn dat het eindresultaat er fraai uitziet en dat u daarna nog vele jaren met veel plezier een bad neemt of een verfrissende douche zonder dat u bang hoeft te zijn voor lekkage. Ook voor schade aan bad of douchecabine in uw hotel komen wij uiteraard naar u toe. Uw gasten zullen niets zien van de uitgevoerde reparatie.

Direct een offerte voor uw acryl reparatie

U kunt direct een offerte bij ons opvragen als u een scheur, barst of krassen in uw acryl bad heeft. Maak een paar duidelijke digitale foto’s en stuur deze naar ons op per e-mail. Wij beoordelen de foto’s en geven u zo snel mogelijk een prijsopgave waar u ons aan mag houden. Als u hiermee akkoord gaat dan maken we natuurlijk zo snel mogelijk een afspraak om bij u langs te komen om de schade te herstellen. U kunt vaak binnen enkele dagen alweer gebruik maken van uw bad of douche. Vertrouw op onze deskundigheid en laat de reparatie altijd uitvoeren door onze vakbekwame monteurs voor het beste resultaat.

Schuiven naar boven