Bad renovatie door Sanifix

Wanneer uw bad beschadigd is door schade of slijtage is het in veel gevallen mogelijk om de schade te repareren. Soms is reparatie echter niet mogelijk: bijvoorbeeld wanneer er speling is ontstaan in het bad. Dit wil zeggen dat er ruimte is ontstaan tussen de bodemplaat en de Acryl-laag waardoor de kans op nieuwe scheuren aanzienlijk is.

In dit geval is het mogelijk om uw bad te vervangen door de ervaren renovatie-specialisten van Sanifix. Wij vervangen baden zonder hak- en breekwerk met ons unieke bad-in-bad en bad-wisselsysteem. Deze renovaties zijn binnen een dag gereed en wij leveren altijd stof- en afvalvrij op. Hierdoor geniet u direct van het comfort van uw nieuwe bad tegen een fractie van de prijs!

Bij schade aan het bad is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk. Wij raden u aan om hier contact over op te nemen met uw verzekeraar.

Bad renovatie

Bad naar uw wensen

Bij een bad-in-bad systeem wordt er een nieuw inzetbad geplaatst over uw huidige bad, bij een bad-wisselsysteem vervangen wij uw huidige bad door een nieuw bad. Beide renovaties zijn zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand.

U heeft altijd keuze uit een uitgebreid assortiment (inzet)baden in diverse kleuren en designs. Optioneel kunnen wij uw nieuwe bad anti-slip maken, whirlpool (bubbelbad) inbouwen of LED verlichting voor chromotherapie.

Repareren of renoveren

Bij omvangrijke schade is het niet altijd nodig om uw bad te renoveren. In veel gevallen is reparatie ook mogelijk waardoor u bespaart op materiaal. Indien u twijfelt tussen renoveren of repareren, raden wij u ook om foto’s van de schade voor de sturen naar onze schade-experts voor vrijblijvend advies en/of een offerte.

Zowel bij repareren als renoveren is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk. Wij raden u aan om hier contact over op te nemen met uw verzekeraar.

Direct schade melden

Hoe werkt het?

1

Schade melden

Meldt direct de schade gemakkelijk online.

2

Offerte voorstel

De schade expert bekijkt uw schade en reageert binnen 24 uur.

3

Afspraak

Afspraak wordt in overleg ingepland binnen 5 werkdagen.

4

Verzekering

Geef de schade gemakkelijk op aan de verzekering.

5

Schadevrij genieten

De schade wordt door onze professionals verholpen.

Veelgestelde vragen

Bad renovatie

Wanneer is een bad renovatie nodig?

Meestal is schade of slijtage aan een bad makkelijk te repareren. Echter, is dit in sommige gevallen niet mogelijk.

Bijvoorbeeld wanneer er speling in het bad is ontstaan. Dit betekent dat er een ruimte ontstaan is tussen de bodemplaat en acryl-laag. Dit maakt de kans op nieuwe scheuren aanzienlijk groter. In dat geval kunt u uw bad het beste laten renoveren door de specialisten van Sanifix.

Kan een bad vervangen worden zonder hak- en breekwerk?

Bij Sanifix is dat zeker mogelijk. Met onze unieke bad-in-bad en bad-wisselsysteem kunnen wij uw bad vervangen zonder hak- en breekwerk. Deze renovaties zijn altijd binnen een dag voltooid.

Hoe een bad vervangen?

Een bad kan op verschillende manieren vervangen worden. Sanifix maakt gebruik van een unieke bad-in-bad en bad-wisselsysteem. Hiermee wordt hak- en breekwerk voorkomen.

Bij een bad-in-bad systeem wordt er een nieuw inzet bad geplaatst. Deze wordt over uw huidige bad gemonteerd. Bij een bad-wisselsysteem wordt uw huidige bad door een nieuwe variant vervangen.

Hoeveel jaar garantie op een bad renovatie?

Bij Sanifix bieden wij een volledige garantie van 5 jaar bij regulier gebruik.

Wat kost een bad renovatie?

De kosten voor een bad renovatie zijn verschillend. De kosten zijn namelijk afhankelijk van het type en formaat. Bij Sanifix kost de renovatie van een regulier bad gemiddeld €1350 exclusief btw en inclusief voorrijkosten en montage.

contact opnemen

Meer informatie?