Uw bad polijsten bij Sanifix

We houden allemaal van ons bad, het is een plek van ontspanning en rust. Maar na verloop van tijd kan het bad zijn glans verliezen. Krassen, vlekken en doffe plekken kunnen zich ophopen, waardoor het er saai uitziet en het gevoel van luxe verdwijnt. Gelukkig is er een simpele en betaalbare oplossing: Laat uw bad polijsten door Sanifix! Wij zijn experts in het herstellen van alle soorten sanitair, waaronder ook het polijsten van baden.

Een bad polijsten is een proces waarbij gespecialiseerde professionals het oppervlak van het bad behandelen om kleine oneffenheden, krassen en doffe plekken te verwijderen. Dit wordt meestal gedaan met behulp van polijstmachines en zorgvuldig gekozen polijstmiddelen die veilig zijn voor de materialen van het bad. Het proces is niet alleen gericht op het herstellen, maar ook op het verlengen van de levensduur van het bad.

De voordelen van bad polijsten

Een van de belangrijkste voordelen van het bad polijsten is de kostenbesparing ten opzichte van het vervangen van het bad. Het kan zijn dat de baden soms dusdanig zijn beschadigd dat polijsten of reparatie niet meer volstaat. Ook daar hebben wij een uitkomst voor zonder hak- en breekwerk, waarbij het bad binnen 1 dag is gewisseld middels ons bad-in-bad systeem.

Het polijsten is een relatief snelle procedure die vaak minder kost. Door hiervoor te kiezen, kunt u geld besparen en de originele glans van uw bad terugkrijgen.

Een ander voordeel is het milieuvriendelijke aspect. Het vervangen van een bad betekent dat het oude bad naar de stortplaats wordt afgevoerd. Uw bad laten polijsten is echter een duurzame oplossing omdat het de levensduur van het bestaande bad verlengt en het aantal afgedankte materialen vermindert.

Bovendien kan het polijsten ook de hygiëne en het onderhoudsgemak van het bad verbeteren. Met de tijd kunnen vuil en bacteriën zich in de kleine krassen en poriën van het badoppervlak nestelen, wat leidt tot onhygiënische omstandigheden. Polijsten verwijdert deze kleine imperfecties en maakt het oppervlak glad, waardoor het veel gemakkelijker wordt om het bad schoon te maken en hygiënisch te houden.

 

Geschikt voor diverse bad materialen

Het proces van bad polijsten is geschikt voor verschillende soorten bad materialen, zoals acryl, porselein en geëmailleerd staal. Onze experts hebben de expertise om met verschillende materialen om te gaan en het gewenste resultaat te leveren zonder schade aan het bad toe te brengen.

Het is een uitstekende manier om de glans van je badkuip te herstellen en tegelijkertijd kosten te besparen, het milieu te ontzien en de hygiëne te verbeteren. Als uw bad er dof uitziet, dan kunnen wij uw sanitair weer tot leven brengen. Onze experts staan al voor uw klaar!

Direct schade melden

Hoe werkt het?

1

Schade melden

Meldt direct de schade gemakkelijk online.

2

Offerte voorstel

De schade expert bekijkt uw schade en reageert binnen 24 uur.

3

Afspraak

Afspraak wordt in overleg ingepland binnen 5 werkdagen.

4

Verzekering

Geef de schade gemakkelijk op aan de verzekering.

5

Schadevrij genieten

De schade wordt door onze professionals verholpen.

contact opnemen

Meer informatie?