Badkamer renovatie zonder breken

Op zoek naar een partij die uw badkamer renoveert? Zoek niet verder! Bij Sanifix bent u aan het juiste adres.  Wij ontzorgen u volledig. Badkamer renovaties voeren wij uit van A tot Z. Voor kleine en grote badkamers. Ook nog eens zonder hak- en breekwerk én binnen 1 dag is de renovatie klaar. Wat wilt u nog meer?

Wij vervangen (oud) sanitair voor (nieuw) sanitair. Doordat wij gericht het sanitair vervangen, maar geen hak- en breekwerk uitvoeren aan tegels en muren uitvoeren, heeft u een nieuwe badkamer tegen een fractie van de kosten van een nieuwe badkamer.

Naast het vervangen van sanitair als baden, douches, wastafels en toiletten kunnen wij ook in uw badkamer wandpanelen plaatsen voor een compleet nieuwe look-and-feel.

Wanneer uw badkamer laten renoveren?

Schade aan sanitair is vaak uitstekend te repareren. Echter, wanneer deze schade te omvangrijk is, kan het voorkomen dat deze schade niet meer te herstellen is.

In dat geval biedt een badkamer renovatie door Sanifix een uitkomst. Wanneer wij uw badkamer renoveren, voorkomt u dat sanitair uitgebroken en opnieuw geplaatst moet worden. Bijkomend voordeel is dat u wel het comfort ervaart van nieuw sanitair, maar tegen een fractie van de prijs.

Wij vinden het ook belangrijk dat de aanleiding voor het laten renoveren van uw badkamer voor ons en u helder is. Dit maakt het voor ons makkelijker om persoonlijk advies en uiteindelijk passend maatwerk te leveren.

Uiteraard is het van belang dat uw badkamer aangepast wordt naar uw wensen en behoeftes. Onderstaand vindt u vaak voorkomende oorzaken voor een badkamer renovatie:

  • Het ligbad in de badkamer wordt niet meer gebruikt
  • Uw beschadigde sanitair vernieuwen
  • De instap in uw ligbad of douche is te hoog
  • Te weinig bewegingsruimte in uw badkamer ervaren
  • Uw badkamer klaar maken voor de toekomst
  • Behoefte hebben aan een nieuwe look-and-feel van uw badkamer
Badkamer renovatie sanifix

Tegel aanpassing: plaatsing van wandpanelen

Na verloop van tijd kan het zo zijn dat uw tegels een verouderde uitstraling of verkleurde voegen hebben gekregen. Of u heeft simpelweg behoefte aan een nieuwe look-and-feel van uw badkamer. In deze gevallen biedt een badkamer renovatie in de vorm van een tegel aanpassing uitkomst.

Bij Sanifix werken we met hoogwaardige wandpanelen. De wandpanelen zijn gegarandeerd waterdicht en verkrijgbaar in verschillende designs als marmer, hout of zelfs een tegeldesign. Hierdoor heeft u in een handomdraai een compleet nieuwe uitstraling tegen een fractie van de kosten.

Toilet aanpassing: staand naar zwevend toilet

Wanneer u uw staande toilet zou willen vervangen door een zwevend toilet gaat dit vaak gepaard met hak- en breekwerk aan de tegelwand. Het is bij Sanifix echter ook mogelijk om uw toilet te vervangen door een zwevend toilet zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand.

In de meeste gevallen kunnen wij de afvoer onzichtbaar verleggen waardoor u binnen een dag gebruik kunt maken van uw nieuw aangesloten toilet.

Wastafel aanpassing: met of zonder badkamermeubel

Bij het renoveren van een wastafel is het belangrijk om na te gaan of u het huidige badkamermeubel wel of niet wil behouden. Wastafels zitten namelijk vaak ingebouwd in het badkamermeubel en dit vervangen gaat weer  gepaard met hak- en breekwerk aan de tegelwand en zorgt hierdoor voor hogere kosten.

Sanifix biedt daarom de mogelijkheid om de wastafel te renoveren zonder het badkamermeubel aan te moeten passen. Zo kunt u toch uw wastafel veranderen, maar heeft u niet de puinhoop en hoge kosten van een verbouwing.

Mocht u het badkamermeubel toch willen vervangen, dan is dit geen enkel probleem. Naast renovatie van wastafels plaatsen wij ook nieuwe badkamermeubels. U heeft altijd keuze uit ruim assortiment van meubels in diverse kleuren, van diverse materialen en in diverse stijlen.

Badkamer aanpassing: van A tot Z

Wilt u uw complete badkamer aanpassen? Naast wastafels, toiletten en tegel aanpassingen zijn wij ook in staat om baden en douchen te renoveren. Dit maakt dat we ook volledige badkamer renovaties kunnen doorvoeren. Benieuwd wat in uw badkamer mogelijk is? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe we uw droombadkamer gaan vormgeven!

Renoveren of repareren?

Wil u renoveren omdat uw badkamer schade heeft? Dan is het wellicht ook nog mogelijk om de schade te repareren. Doordat Sanifix zowel repareert als renoveert kunnen wij samen met u kijken naar een geschikte oplossing.

Direct schade melden

Veelgestelde vragen

Badkamer renovatie

Wie kan mijn badkamer renoveren?

Over het algemeen is er een loodgieter en een aannemer nodig voor het verbouwen van een badkamer. Echter, kunt u voor de renovatie van sanitair ook bij Sanifix terecht.

Wij renoveren baden, douchebakken, wastafels en toiletten. Daarnaast is het mogelijk om een badkamer renovatie uit te voeren voor een nieuwe look.

Wat kost badkamer renovatie?

De kosten voor een badkamer renovatie zijn afhankelijk van uw eisen en wensen. Daarom is het lastig om een vast bedrag te noemen. Wilt u toch een specifieke prijs weten? Vraag dan gerust een offerte aan!

Hoe lang renovatie badkamer?

De renovatie van een badkamer neemt gemiddeld twee weken in beslag. Sanifix realiseert een badkamer renovatie binnen een dag, zonder hak- en breekwerk. Dit scheelt niet alleen in tijd, maar ook in kosten!

Wanneer een badkamer renovatie?

Een badkamer renovatie is nodig wanneer de schade aan uw sanitair niet meer te herstellen is doordat de schade te omvangrijk is. Een renovatie biedt dan een oplossing.

Wat valt er onder een badkamer renovatie?

Bij Sanifix is het mogelijk om baden, douchebakken, wastafels en toiletten te laten renoveren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw badkamer te renoveren voor een nieuwe look.

contact opnemen

Meer informatie?