Badkamer renovatie

Vaak is schade aan sanitair uitstekend te repareren. Het kan echter voorkomen dat schade niet meer te herstellen is doordat de schade te omvangrijk is. In dit geval heeft Sanifix renovatie-oplossingen: hiermee voorkomt u dat sanitair uitgebroken en opnieuw geplaatst hoeft te worden maar ervaart u wel het comfort van nieuw sanitair tegen een fractie van de prijs.

Sanifix renoveert baden, douchebakken, wastafel en toiletten. Ook is het mogelijk om uw badkamer te renoveren voor een nieuwe look-and-feel: wij hebben een uitgebreid assortiment sanitair op voorraad.

Badkamer renovatie in één dag zonder hak- en breekwerk

Wij renoveren sanitair zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand. Dit scheelt niet alleen aanzienlijk in kosten maar ook in tijd: sanitair renovatie door Sanifix is dan ook in één dag gereed.

Snel naar

Wij renoveren

Snel en professioneel gerenoveerd

Baden

Bekijk renovatie

Snel en professioneel gerenoveerd

Douchebakken

Bekijk renovatie

Snel en professioneel gerenoveerd

Wastafels

Bekijk renovatie

Badkamer renovatie Offerte aanvragen

Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.