Toiletrenovatie

Vakkundige werknemers met 15+ jaar ervaring

Een toiletrenovatie is mogelijk door een staand toilet te vervangen voor een zwevend toilet. Een staand toilet kan lastig schoon te houden zijn door de ouderwetse spoelranden. Ook is een verouderd toilet vaak niet duurzaam door het hoge waterverbruik. Bij Sanifix is het dan ook mogelijk om uw toilet binnen één dag te vervangen zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand.

Liever enkel een gedeelte van een toilet vervangen? Ook dit is mogelijk. Onze vakkundige monteurs kunnen ook enkel de toiletpot, de wc-bril of het waterreservoir vervangen.

Nieuwe toiletruimte naar uw wensen

Wij kunnen niet alleen uw wc vervangen, maar ook de gehele toiletruimte. Met onze anti-bacteriële wandpanelen in verschillende designs transformeren wij de ruimte compleet naar uw wens.

Binnen één dag gereed zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand

Het renoveren van een toiletpot is bij veel installatiebedrijven echter erg kostbaar door het hak- en breekwerk aan de tegelwand. Het is bij Sanifix echter ook mogelijk om uw toilet te vervangen voor een zwevend toilet zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand. In de meeste gevallen kunnen wij de bestaande afvoer onzichtbaar verleggen waardoor u binnen een dag gebruik kunt maken van uw nieuw aangesloten toilet.

Repareren of renoveren

Indien u renovatie van uw wastafel of overig sanitair overweegt in verband met schade, kunnen de schadeherstellers van Sanifix de schade vaak ook repareren. Doordat wij zowel renoveren als repareren kunnen wij samen met u kijken naar een geschikte oplossing. Indien u twijfelt tussen reparatie of renovatie, raden wij u aan om foto’s van het object middels onderstaand formulier mee te sturen.

Direct schade melden
contact opnemen

Meer informatie?