Wandpanelen

Binnen 1 dag zonder hakken of breken met een vaste prijs

Voor
Wandpanelen - Voor
Na
Wandpanelen - Na

Wandpanelen in de badkamer door Sanifix

Bij een badkamer renovatie kan het vervangen van de tegels vaak niet ontbreken: vaak zijn tegels verouderd, zijn er verkleurde voegen of past het design niet meer bij de rest van de badkamer. Een tegelwand vervangen zorgt vaak veel overlast: door het hak- en breekwerk is het arbeidsintensief en lopen de kosten op: nog niet te beginnen over de overlast.

Een alternatief voor renovatie van tegels zijn de badkamerwandpanelen van Sanifix. Hiermee creëert u een volledig nieuwe look van de tegelwand zonder hak- en breekwerk. De wandpanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor deze gegarandeerd waterdicht zijn. De wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende designs als marmer, houtlook of zelfs een tegeldesign. De ideale oplossing om in een handomdraai een compleet nieuwe uitstraling aan uw badkamer te geven. De wandpanelen zijn in een dag geplaatst.

Wandpanelen

Geef uw badkamer een nieuwe look met wandpanelen

De wandpanelen van Sanifix geven de badkamer snel een nieuwe look. Doordat de wandpanelen slechts 3mm dik zijn, is het uitermate geschikt om over bestaande tegels te plaatsen. Het is echter ook mogelijk om de wandpanelen in een nieuwe badkamer te plaatsen doordat het geschikt is voor diverse ondergronden als gipsplaten, metsel- en pleisterwerk.

Wij maken gebruik van waterbestendige wandpanelen gemaakt van robuust, waterdicht kunststof. Het is gemakkelijk schoon te houden doordat er geen schimmelgevoelige voegen meer zijn. Deze combinatie zorgt ervoor dat het bescherming biedt tegen vuil en bacteriën.

Wandpanelen

Badkamer wandpanelen naar uw wensen

De wandpanelen zijn van kunststof en verkrijgbaar in verschillende designs. Wilt u bijvoorbeeld uw huidige tegelwand vervangen door grote, grijze natuursteentegels maar zijn de kosten hier aanzienlijk van?

Met de wandpanelen van Sanifix heeft u dezelfde uitstraling maar tegen een fractie van de kosten. Ook in de afwerking heeft u ruime keuze: badkamer wandpanelen worden bevestigd met speciale montagekit. Wij kunnen dit aanbrengen in diverse kleuren: zo is het volledige design volledig naar uw wens.

 

Direct schade melden
contact opnemen

Meer informatie?