Bad-renovatie door Sanifix

Wanneer uw bad beschadigd is door schade of slijtage is het in veel gevallen mogelijk om de schade te repareren. Soms is reparatie echter niet mogelijk: bijvoorbeeld wanneer er speling is ontstaan in het bad. Dit wil zeggen dat er ruimte is ontstaan tussen de bodemplaat en de Acryl-laag waardoor de kans op niuewe scheuren aanzienlijk is.

In dit geval is het mogelijk om uw bad te vervangen door de ervaren renovatie-specialisten van Sanifix. Wij vervangen baden zonder hak- en breekwerk met ons unieke bad-in-bad en bad-wisselsysteem. Deze renovaties zijn binnen een dag gereed en wij leveren altijd stof- en afvalvrij op. Hierdoor geniet u direct van het comfort van uw nieuwe bad tegen een fractie van de prijs!

Bij schade aan het bad is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk. Wij raden u aan om hier contact over op te nemen met uw verzekeraar.

Bad naar uw wensen

Bij een bad-in-bad systeem wordt er een nieuw inzetbad geplaatst over uw huidige bad, bij een bad-wisselsysteem vervangen wij uw huidige bad door een nieuw bad. Beide renovaties zijn zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand. U heeft altijd keuze uit een uitgebreid assortiment (inzet)baden in diverse kleuren en designs. Optioneel kunnen wij uw nieuwe bad anti-slip maken, whirlpool (bubbelbad) inbouwen of LED verlichting voor chromotherapie.

Repareren of renoveren

Bij omvangrijke schade is het niet altijd nodig om uw bad te renoveren. In veel gevallen is reparatie ook mogelijk waardoor u bespaart op materiaal. Indien u twijfelt tussen renoveren of repareren, raden wij u ook om foto’s van de schade voor de sturen naar onze schade-experts voor vrijblijvend advies en/of een offerte.

Zowel bij repareren als renoveren is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk. Wij raden u aan om hier contact over op te nemen met uw verzekeraar.

Snel naar

Bad-renovatie Offerte aanvragen

Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.