Bad-in-Bad

In sommige gevallen zijn baden dusdanig beschadigd dat reparatie niet meer mogelijk is. In dat geval kunnen de schadeherstellers uw bad vervangen met het bad-in-bad systeem. Dit is binnen één dag gereed zonder hak- en breekwerk aan uw tegelwand en u geniet direct van de comfort van een nieuw bad.

Bij schade aan het huidige bad is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk. Wij raden u aan om hier contact over op te nemen met uw verzekeraar

Bad-in-Bad systeem van Sanifix

Met het bad-in-bad systeem van Sanifix wordt er een nieuw bad in uw huidige bad geplaatst. Dit doen wij zonder hak- en breekwerk aan de tegelrand: wij maken gebruik van de badranden van uw huidige bad waardoor de tegelwand niet beschadigd. Wij vervangen de afvoer van uw huidige bad, plaatsen een nieuw inzetbad in uw huidige bad met behulp van purschuim en sluiten de nieuwe afvoer aan. Doordat er een inzetbad in uw huidige bad wordt geplaatst met isolerend purschuim blijft het badwater tot twee keer langer warm! Er is qua design niets van het bad-in-bad-systeem zichtbaar: alle randen worden netjes afgewerkt en wij leveren altijd stofvrij op.

Bad Repareren of renoveren

Indien u wilt renoveren omdat u schade heeft aan uw bad, is reparatie wellicht ook nog mogelijk. Doordat Sanifix zowel repareert als renoveert kunnen wij samen met u kijken naar een geschikte oplossing. Indien u twijfelt tussen reparatie of renovatie, willen wij u vragen om foto’s van het object middels onderstaand contactformulier door te sturen.

Bij zowel reparatie als renovatie is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk. Wij raden u aan om hier contact over op te nemen met uw verzekeraar.

Snel naar

Bad-in-Bad Offerte aanvragen

Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.