Bad wisselsysteem

Beschadigde baden of badkuipen met slijtagesporen die niet meer gerepareerd kunnen worden, zijn door de renovatieservice van Sanifix te vervangen zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand. Wij vervangen baden in één dag en vergoeding vanuit de opstalverzekering is in het geval van schade vaak mogelijk.

Bad-wisselsysteem van Sanifix

Wanneer een badkuip beschadigd is door schade of slijtage is het mogelijk om het bad te vervangen zonder hak-en breekwerk aan de tegelwand. Wij verwijderen het oude bad waarna wij hier een nieuw bad, inclusief nieuwe afvoer, voor terugplaatsen. U heeft hierbij uiteraard keuze uit een uitgebreid assortiment baden. Optioneel kunnen wij uw nieuwe bad tevens antislip maken, whirlpool inbouwen of LED-verlichting plaatsen.

Repareren of renoveren

Bij omvangrijke schade is het niet altijd nodig om uw bad te renoveren. In veel gevallen is reparatie ook mogelijk waardoor u bespaart op materiaal. Indien u twijfelt tussen renoveren of repareren, raden wij u ook om foto’s van de schade voor de sturen naar onze schade-experts voor vrijblijvend advies en/of een offerte.

Snel naar

Bad wissel Offerte aanvragen

Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.