Doe-het-zelf sanitair reparatie

Stoort u zich aan die kleine beschadiging aan uw wastafel of vloer? Onze sets van het merk ‘Proffill’ hebben hiervoor een oplossing! Repareer nu zelf veilig kleine beschadigingen aan harde oppervlakken.

Denk bijvoorbeeld aan reparatie van uw aanrechtblad, vloer, bad, wastafel, douchebak of overig sanitair. De reparatiesets zijn makkelijk in gebruik en besparen u ook nog eens een hoop geld. Een win-win situatie dus!

Of u nu een doe het zelver bent of professioneel werkzaam bent in de sanitair, keuken of natuursteenbranche, iedereen wordt wel eens geconfronteerd met beschadigingen. Vaak hebben deze relatief kleine beschadigingen grote financiële gevolgen. U staat voor de afweging moet ik gaan vervangen met vaak hak en breekwerk tot gevolg of schakel ik hier een professioneel herstelbedrijf voor in.

Heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Doe-het-zelf repareren van sanitairschade!

Voor kleine schade met een doorsnede van maximaal +/- 3 cm zijn de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Met deze reparatiesets repareert u zelf eenvoudig en snel schade aan baden van alle materialen.

Bezoek de webshop

Contact ons