Douchebak renovatie

Een douchebak is vaak het meest gebruikte object in de badkamer en de kans op slijtage of schade is hierbij aanwezig. Vaak kunnen wij een douchebak met schade, bijvoorbeeld een gat, scheur, slijtagesporen of roest, uitstekend herstellen.

Het kan echter voorkomen dat de schade te omvangrijk is of dat er speling op de douchebak is. Door gebruik van de douchebak ontstaat er ruimte tussen de laag van acryl en de bodemplaat. Deze ruimte, ook wel speling genoemd, is vaak niet op te vullen waardoor de kans op nieuwe scheurvorming na reparatie aanzienlijk is.

In dit geval is het vaak duurzamer om de douchebak in het geheel te vervangen. Dit kan door Sanifix zonder hak- en breekwerk en afhankelijk van uw wensen kunnen wij hetzelfde model douchebak terugplaatsen of een nieuw model plaatsen. Douchebak renovatie is bij Sanifix altijd dezelfde dag gereed.

Douchebak renovatie door Sanifix

Wij renoveren uw douchebak volledig naar uw wensen: wij meten uw oude douchebak nauwkering op en plaatsen hier een op maat gemaakte douchebak voor terug. Uiteraard vervangen wij ook uw afvoer. U heeft keuze uit verschillende materialen en designs om uw douchebak naar wens samen te stellen.

Het is uiteraard ook mogelijk om een lage douchebak of inloopdouchebak terug te plaatsen. Indien u een lage douchebak wenst, kunnen wij de douchecabine volledig laten aansluiten. Hiernaast is het mogelijk om uw douchebak te voorzien van een antislip behandeling.

Douchebak renovatie

Douchebak repareren of renoveren

Indien u een douchebak renovatie overweegt in verband met schade, is het bij Sanifix ook mogelijk ook om de schade plaatselijk te herstellen. Veel schade zoals gaten en scheuren kunnen door de schadeherstellers vakkundig hersteld worden.

Twijfelt u welke oplossing voor u geschikt is? Stuur uw foto’s door middels onderstaand contactformulier en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Vergoeding vanuit de opstalverzekering is bij zowel renovatie als reparatie mogelijk.

Direct schade melden

Hoe werkt het?

1

Schade melden

Meldt direct de schade gemakkelijk online.

2

Offerte voorstel

De schade expert bekijkt uw schade en reageert binnen 24 uur.

3

Afspraak

Afspraak wordt in overleg ingepland binnen 5 werkdagen.

4

Verzekering

Geef de schade gemakkelijk op aan de verzekering.

5

Schadevrij genieten

De schade wordt door onze professionals verholpen.

contact opnemen

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.