Douchebak vervangen

Vakkundige werknemers met 15+ jaar ervaring

Wanneer reparatie aan een beschadigd douchebak niet meer mogelijk is, biedt het douchebak-wisselsysteem van Sanifix uitkomst.

Bij een douchebak-wissel wordt uw oude douchebak vervangen voor een nieuwe douchebak met exact dezelfde afmetingen. Hierdoor voeren wij geen hak- en breekwerk uit aan de tegelwand waardoor de vervanging binnen een dag gereed is.

In het geval van schade aan de douchebak is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk. Wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Werkwijze

Binnen 1 dag zonder hakken of breken met een vaste prijs

Stap 1 Voorbereiden

Voor we bij u langskomen bereiden we ons goed voor zodat we op locatie weten wat ons te doen staat.

Stap 2 Demontage

Onze specialisten komen bij u op locatie langs en verwijderen de oude douchebak.

Stap 3 Verleggen

Doordat wij geen hak- of breekwerk uitvoeren blijven de huidige tegels intact en verleggen we enkel de leidingen voor de douche.

Stap 4 Afvoer

Na het verleggen van de leidingen bouwen we een nieuwe afvoer in.

Stap 5 Maatwerk

Nu alle leidingen en de nieuwe afvoer in orde zijn maken we de nieuwe douchebak volledig op maat zodat deze perfect past.

Stap 6 Ondersteunen

De nieuwe douchebak moet goed ondersteund worden, daarom gaan we altijd na of dit in de nieuwe situatie ook gebeurd.

Stap 7 Plaatsing

De nieuwe douchebak wordt geplaatst en op de nieuwe afvoer aangesloten.

Stap 8 Afwerking

De randen van de nieuwe douchebak worden afgekit. Tot slot testen we de douche en laten we de badkamer netjes achter.

Direct schade melden

Douchebak vervangen

Het grote voordeel aan het vervangen van een douchebak door Sanifix is dat er geen hak- en breekwerk aan te pas komt. De oude douchebak wordt allereerst secuur opgemeten waarna er een nieuwe douchebak, compleet op maat, wordt teruggeplaatst. Hierbij wordt ook de afvoer volledig vervangen zodat u alle comfort heeft van een nieuwe douchebak.

Repareren of renoveren

Bij omvangrijke schade is het niet altijd nodig om uw douchebak te vervangen. In veel gevallen is reparatie ook mogelijk waardoor u bespaart op materiaal.

Indien u twijfelt tussen renoveren of repareren, raden wij u ook om foto’s van de schade voor de sturen naar onze schade-experts voor vrijblijvend advies en/of een offerte.

Zowel bij douchebak reparatie– als renovatie is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk. Wij raden u aan om hier contact over op te nemen met uw verzekeraar.

Direct schade melden
contact opnemen

Meer informatie?