Douchebak reparatie

Binnen 1 dag zonder hakken of breken met een vaste prijs

Voor
Douchebak reparatie - Voor
Na
Douchebak reparatie - Na

Werkwijze

Vakkundig personeel met 15+ jaar ervaring

Stap 1 Voorbereiden

We starten met een voorbereiding zodat we duidelijk weten wat ons op locatie te doen staat.

Stap 2 Uitfrezen

Onze specialisten starten met het uitfrezen van de schade in de douche.

Stap 3 Opvullen

Het gedeelte dat uitgefreezd is wordt vervolgens door onze specialisten opgevuld.

Stap 4 Schuren

Na het opvullen van de schade schuren we de vulling.

Stap 5 Kleurmatch

Om de kleur perfect te laten matchen met uw douche mengen we de kleuren op locatie.

Stap 6 Bijwerken

Zodra we de juiste kleur hebben gaan we de vulling bijwerken zodat deze na reparatie niet meer opvalt.

Stap 7 Afwerken

Tot slot werken we de reparatie af zodat de schade geheel onzichtbaar is en is uw douche zo goed als nieuw.

Stap 8 Opruimen

Voordat we vertrekken ruimen we onze spullen netjes op en laten we uw badkamer schoon achter.

Direct schade melden

Douchebak reparatie

Een scheur of barst in een douchebak kan voor vervelende lekkages en roest zorgen. Sanifix repareert snel en vakkundig de schade aan uw douchebak zonder deze te vervangen. Hierdoor wordt hak- en breekwerk met bijkomende vervangingskosten voorkomen.

Of u nu schade aan uw acryl douchebak wil herstellen of aan uw composieten douchebak, de monteurs van Sanifix hebben ervaring met ieder materiaal en merk. Veelvoorkomende schades die wij herstellen zijn scheuren, gaten, krassen en inkepingen. Doordat wij gegarandeerd waterdicht herstellen, worden lekkages en roest voorkomen.

 

Douchebak reparatie

Douchebak repareren

Schade als krassen, scheuren, gaten en inkepingen in douchebakken zijn vaak uitstekend te herstellen. Wij kunnen douchebakken van vrijwel alle materialen herstellen: van een kunststof douchebak tot een emaille douchevloer. Uiteraard herstellen wij ook douchebakken van keramiek, quaryl en natuursteen.

Doordat wij enkel gebruik maken van materialen van hoogwaardige kwaliteit zijn wij in staat om douchebakken in iedere kleur of vorm te herstellen. Ook is herstel van douchebakken in caravans en campers mogelijk.

Douchebak materialen die wij kunnen herstellen

 • Acryl
 • Quaryl
 • Gelcoat
 • Emaille
 • Kunstmarmer/mineraalmarmer

Douchebak renovatie

In veel gevallen kunnen wij schade aan douchebakken uitstekend herstellen. Het kan echter voorkomen dat de schade te omvangrijk is of dat er speling op de douchebak is.

Door gebruik van de douchebak ontstaat er ruimte tussen de laag van acryl en de bodemplaat. Deze ruimte, ook wel speling genoemd, is vaak niet op te vullen waardoor de kans op nieuwe scheurvorming na reparatie aanzienlijk is.

In dit geval kunnen wij uw douchebak in één dag vervangen zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand. Hierdoor geniet u binnen één dag van een nieuwe douchebak tegen een fractie van de kosten van een compleet nieuwe douchebak en installatie.

Repareer kleine schade aan douchebakken met Proffill

Speciaal voor kleine scheuren, gaten, krassen en inkepingen in douchebakken hebben wij de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Met deze reparatiesets repareert u zelf eenvoudig en snel schade aan douchebakken van alle materialen.

Direct schade melden

Veelgestelde vragen

Douchebak reparatie

Hoe douchebak herstellen?

Wanneer u uw douchebak laat herstellen door Sanifix gebeurt dit aan de hand van een aantal stappen. Na een uitgebreide voorbereiding zullen wij starten met het uitfrezen van de schade in de douchebak. Het uitgefreesde deel wordt vervolgens opgevuld en zorgvuldig geschuurd.

Over de geschuurde oppervlakte brengen wij opnieuw de juiste kleur aan. Deze kleur mengen wij op locatie, zodat deze perfect matcht. Tot slot werken wij de reparatie af en ruimen wij onze spullen netjes op. U kunt weer genieten van uw prachtige douche!

Kan een douchebak scheuren?

Het is mogelijk dat uw douchebak scheurt. Dit komt voornamelijk voor bij douchebakken van kunststof. Ook dan kunnen wij u in de meeste gevallen verder helpen met onze douchebak reparatie.

Hoe vervang je een douchebak?

Het vervangen van een douchebak is een lastige klus. U kunt deze klus dan ook het beste overlaten aan een professional als Sanifix. Echter, is het vervangen van een douchebak niet altijd noodzakelijk. Veel schade kan tegenwoordig ter plekke hersteld worden. Hiermee helpen wij u graag verder!

Hoeveel kost het repareren van een douchebak?

Dit is afhankelijk van de schade en het materiaal waarvan uw douchebak gemaakt is. Wij van Sanifix kunnen uw douchebak repareren vanaf €240 exclusief btw en inclusief voorrijkosten en reguliere hoeveelheid materiaal.

Voor een specifieke prijs vragen wij u van tevoren een aantal afbeeldingen van de schade met ons te delen. Aan de hand van deze afbeeldingen kunnen wij een vaste prijs vaststellen.

Hoe repareer ik zelf mijn douchebak?

Wanneer het gaat om kleine scheuren, gaten, krassen en inkepingen kunt u gemakkelijk zelf aan de slag met de reparatie met de reparatiesets van Profill. Deze zijn ontwikkeld zodat u snel en eenvoudig de schade kan repareren, ongeacht welk materiaal.

contact opnemen

Waarom Sanifix

 • Al meer dan 15 jaar ervaring
 • Binnen 1 dag geregeld
 • Zonder hakken of breken
 • Snelle reactie
 • Vakkundig personeel
 • Veelal verzekerd
 • Actief in heel Nederland