Douchebak renovatie

Een douchebak is vaak het meest gebruikte object in de badkamer en de kans op slijtage of schade is hierbij aanwezig. Vaak kunnen wij een douchebak met schade, bijvoorbeeld een gat, scheur, slijtagesporen of roest, uitstekend herstellen.

Het kan echter voorkomen dat de schade te omvangrijk is of dat er speling op de douchebak is. Door gebruik van de douchebak ontstaat er ruimte tussen de laag van acryl en de bodemplaat. Deze ruimte, ook wel speling genoemd, is vaak niet op te vullen waardoor de kans op nieuwe scheurvorming na reparatie aanzienlijk is.

In dit geval is het vaak duurzamer om de douchebak in het geheel te vervangen. Dit kan door Sanifix zonder hak- en breekwerk en afhankelijk van uw wensen kunnen wij hetzelfde model douchebak terugplaatsen of een nieuw model plaatsen. Douchebak renovatie is bij Sanifix altijd dezelfde dag gereed.

Douchebak naar uw wensen

Wij renoveren uw douchebak volledig naar uw wensen: wij meten uw oude douchebak nauwkering op en plaatsen hier een op maat gemaakte douchebak voor terug. Uiteraard vervangen wij ook uw afvoer. U heeft keuze uit verschillende materialen en designs om uw douchebak naar wens samen te stellen. Het is uiteraard ook mogelijk om een lage douchebak of inloopdouchebak terug te plaatsen. Indien u een lage douchebak wenst, kunnen wij de douchecabine volledig laten aansluiten. Hiernaast is het mogelijk om uw douchebak te voorzien van een antislip behandeling

Douchebak repareren of renoveren

Indien u een douchebak renovatie overweegt in verband met schade, is het bij Sanifix ook mogelijk ook om de schade plaatselijk te herstellen. Veel schade zoals gaten en scheuren kunnen door de schadeherstellers vakkundig hersteld worden. Twijfelt u welke oplossing voor u geschikt is? Stuur uw foto’s door middels onderstaand contactformulier en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Vergoeding vanuit de opstalverzekering is bij zowel renovatie als reparatie mogelijk.

Snel naar

Offerte aanvragen

Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.