Douchebak-in-douchebak

Een beschadigde douchebak kan snel leiden tot lekkage. Veelvoorkomende schade is uitstekend en waterdicht te herstellen door de reparatieservice van Sanifix. In sommige gevallen in reparatie helaas niet meer mogelijk en dient de douchebak vervangen te worden. Met het douche-bak-douchebak systeem van Sanifix heeft u binnen een dag een nieuwe douchebak inclusief afvoer zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand.

In veel gevallen is vergoeding vanuit de opstalverzekering mogelijk. Wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Douchebak-in-douchebak systeem van Sanifix

Met ons douchebak-in-douchebak systeem plaatsen wij een nieuwe inzetdouchebak over uw huidige douchebak. Een inzetdouchebak is iets smaller dan een reguliere douchebak en bestaat uit hoogwaardig Acryl. De nieuwe douchebak wordt aan het oude douchebak bevestigd. De leidingen worden correct aangesloten en in een dag heeft u een nieuwe douchebak! Uiteraard laten wij uw badkamer weer netjes en afgestoft achter.

Repareren of renoveren

Bij omvangrijke schade is het niet altijd nodig om uw bad te renoveren. In veel gevallen is reparatie ook mogelijk waardoor u bespaart op materiaal. Indien u twijfelt tussen renoveren of repareren, raden wij u ook om foto’s van de schade voor de sturen naar onze schade-experts voor vrijblijvend advies en/of een offerte.

Snel naar

Offerte aanvragen

Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.