Douchebak-naar-inloopdouche

Om de hoge instap van uw douchebak te verwijderen zonder hak- en breekwerk aan het tegelwerk, is ombouw naar een inloopdouche door Sanifix mogelijk. Deze renovatie is binnen één dag gereed en indien gewenst kunnen wij de gehele inloopdouche levensbestendig maken met door een antislipbehandeling, handvaten en een douchezitje. 

De ombouw naar een inloopdouche is mogelijk wanneer er ruimte vrij is naast de huidige douchebak. Wij raden u aan om foto’s van uw douchecabine door te sturen middels onderstaand formulier zodat wij gepast advies kunnen geven.

Douche naar uw wensen

Het is bij Sanifix mogelijk om uw inloopdouche volledig samen te stellen naar uw wensen. Zo is het mogelijk om uw inloopdouche levensbestendig te maken door middel van een antislip behandeling, handgrepen, douchezit of temperatuur vaste thermosstaat. Hiernaast is het ombouwen van uw douchebak naar inloopdouche mogelijk voor het moderniseren van uw badkamer. Door ons uitgebreide assortiment is de inloopdouche volledig zelf samen te stellen qua kleur en materiaal.

Snel naar

Douchebak naar inloopdouche Offerte aanvragen

Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.