Douchebak-wissel

Wanneer reparatie aan een beschadigd douchebak niet meer mogelijk is, biedt het douchebak-wisselsysteem van Sanifix uitkomst. Bij een douchebak-wissel wordt uw oude douchebak vervangen voor een nieuwe douchebak met exact dezelfde afmetingen. Hierdoor voeren wij geen hak- en breekwerk uit aan de tegelwand waardoor de vervanging binnen een dag gereed is.

In het geval van schade aan de douchebak is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk. Wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Douchebak vervanging door Sanifix

Het grote voordeel aan het vervangen van een douchebak door Sanifix is dat er geen hak- en breekwerk aan te pas komt. De oude douchebak wordt allereerst secuur opgemeten waarna er een nieuwe douchebak, compleet op maat, wordt teruggeplaatst. Hierbij wordt ook de afvoer volledig vervangen zodat u alle comfort heeft van een nieuwe douchebak.

Repareren of renoveren

Bij omvangrijke schade is het niet altijd nodig om uw douchebak te vervangen. In veel gevallen is reparatie ook mogelijk waardoor u bespaart op materiaal. Indien u twijfelt tussen renoveren of repareren, raden wij u ook om foto’s van de schade voor de sturen naar onze schade-experts voor vrijblijvend advies en/of een offerte. Zowel bij douchebak reparatie- als renovatie is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk. Wij raden u aan om hier contact over op te nemen met uw verzekeraar.

Snel naar

Douchebak wissel Offerte aanvragen

Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.