Emaille reparatie

Sanifix repareert schade aan uw emaille sanitair

Hoewel acryl en quaryl vandaag de dag erg populair zijn in de badkamer wordt er ook nog vaak met emaille gewerkt. Het nadeel van dit materiaal is dat er stukken vanaf kunnen spatten bij stoten of als er bijvoorbeeld een hard voorwerp in het bad of de douchebak valt. Zo’n lelijke plek is natuurlijk niet prettig, zeker als het ook nog eens goed in het zicht zit. Het hele bad vervangen of een nieuwe wastafel aanschaffen is wel erg rigoureus. En dat hoeft ook helemaal niet. Sanifix kan ervoor zorgen dat het emaille deskundig wordt gerepareerd. U ziet er nauwelijks nog wat van.

Emaille reparatie in uw badkamer

Emaille is een sterk materiaal maar het is vaak niet bestand tegen een aanvaring met een hard of scherp voorwerp. Dan is een stuk van de wastafel of het bad zo gebeurd. En als u daar niets aan doet dan wordt de schade alleen maar erger want er zullen steeds kleine schilfertjes blijven afbreken. Tijd voor actie dus. Tijd om Sanifix in te schakelen. Wij kunnen de beschadigde emaille deskundig voor u herstellen. Wij zorgen er daarbij uiteraard voor dat de kleur zo goed mogelijk matcht met het origineel zodat het herstel hoegenaamd onzichtbaar is. De gasten in uw hotel of uw huisgenoten zullen niet eens zien dat er ooit een beschadiging is geweest.

Wij sturen u snel een offerte voor uw emaille reparatie

Als het emaille in uw badkamer is beschadigd, wacht dan niet te lang. Maak een foto van de schade en stuur deze naar ons op. Wij bekijken de foto en sturen u vaak al binnen 1 of 2 werkdagen een offerte. Die offerte is voor ons bindend. Wij vertrouwen er op dat wij de schade vanaf een foto met uw beschrijving goed kunnen inschatten. U komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan met een flink hogere rekening als de reparatie eenmaal is uitgevoerd. Sanifix doet waar het voor staat, tevreden klanten zijn voor ons de beste reclame.

Schuiven naar boven