Gietvloer reparatie

Uw gietvloer laten repareren door Sanifix

De gietvloer heeft inmiddels in veel huizen zijn intrede gedaan. Hét alternatief voor bijvoorbeeld laminaat of parket dat veel langer mee gaat en veel minder kwetsbaar is dan hout of een ander materiaal. Vlekken zijn geen probleem, combineren met vloerverwarming is heel goed mogelijk. Maar onverwoestbaar is een gietvloer nu ook weer niet. Als er schade is ontstaan aan uw gietvloer dan kan Sanifix dit professioneel voor u herstellen.

Sanifix herstelt schade aan diverse gietvloeren

Is uw gietvloer beschadigd dan wilt u deze schade natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. U kunt proberen met de meubels te schuiven maar als u uw huis ooit wilt verkopen dan levert een beschadigde vloer vaak toch onvrede bij de koper en soms zelfs een lagere prijs op. Dus adviseren wij van Sanifix om deze schade door ons te laten repareren. Wij herstellen onder andere de volgende soorten gietvloeren:

  • PU vloeren
  • Leefbeton
  • Cementgebonden vloeren
  • Beton cire

Wij gebruiken hiervoor uiteraard de modernste technieken waarmee kleine en ook grotere beschadigingen vrijwel onzichtbaar kunnen worden hersteld.

Gietvloer herstel voor een vriendelijke prijs

Sanifix is van mening dat gietvloer reparaties al vervelend genoeg zijn zonder dat de rekening daarvoor ook nog eens torenhoog is. Stuur ons daarom een verzoek tot prijsopgave, het liefst met een aantal duidelijke foto’s van de schade. Wij beoordelen deze direct en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een scherp geprijsde offerte. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken als u akkoord gaat met onze prijsopgave. Zorg ervoor dat uw gietvloer er weer prima uitziet en schakel de vakman in voor deskundige gietvloer reparatie.

Schuiven naar boven