Reparaties gietvloer

schadevrij van je gietvloer genieten met Sanifix

Voor
Gietvloer reparatie voor
Na
Gietvloer reparatie na

Hoe werkt het?

Stap 1 Schade melden

Meldt direct de schade gemakkelijk online.

Stap 2 Offerte voorstel

De schade expert bekijkt uw schade en reageert binnen 24 uur.

Stap 3 Afspraak inplannen

Afspraak wordt in overleg ingepland binnen 5 werkdagen.

Stap 4 Verzekering

De schade wordt verholpen en geef de schade eenvoudig op aan de verzekering.

Direct schade melden

Gietvloer reparatie door Sanifix

Krassen of deukjes in gietvloeren? Dit is uitstekend plaatselijk te herstellen zodat u voorkomt dat de gehele vloer overgegoten moet worden. Veelvoorkomende schades die wij herstellen zijn krassen en doffe plekken.

Is uw gietvloer beschadigd dan wilt u deze schade natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. U kunt proberen met de meubels te schuiven maar als u uw huis ooit wilt verkopen dan levert een beschadigde vloer vaak toch onvrede bij de koper en soms zelfs een lagere prijs op. Dus adviseren wij van Sanifix om deze schade door ons te laten repareren. Wij gebruiken hiervoor uiteraard de modernste technieken waarmee kleine en ook grotere beschadigingen vrijwel onzichtbaar kunnen worden hersteld.

Gietvloeren die wij kunnen herstellen

 • PU vloeren
 • Designbeton
 • Epoxyvloeren
 • Cementgebonden vloeren
 • Beton cire
 • Woon- en leefbeton

Gietvloer herstel voor een vriendelijke prijs

Sanifix is van mening dat gietvloer reparaties al vervelend genoeg zijn zonder dat de rekening daarvoor ook nog eens torenhoog is. Stuur ons daarom een verzoek tot prijsopgave, het liefst met een aantal duidelijke foto’s van de schade. Wij beoordelen deze direct en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een scherp geprijsde offerte.

Wij nemen bij akkoord op de prijsopgave contact met u op om een afspraak in te plannen. We zorgen er vervolgens voor dat uw gietvloer er weer goed uitziet en weer jaren mee kan door onze vakman voor deskundige gietvloer reparaties.

Gietvloer reparatie aan badkamerwand
Gietvloer reparatie aan badkamerwand
Direct schade melden

Veelgestelde vragen

Gietvloer reparatie

Kan je een gietvloer herstellen?

Krassen, deukjes en doffe plekken zijn uitstekend plaatselijk te herstellen. Hiermee wordt voorkomen dat de gehele vloer overgegoten moet worden.

Welke type gietvloer kan je repareren?

Wij kunnen onder andere de volgende soorten gietvloeren herstellen: PU vloeren, designbeton, epoxyvloeren, cementgebonden vloeren, beton CIRE en woon- en leef beton.

Hoe repareer je een gietvloer?

Een gietvloer kan als volgt gerepareerd worden. Allereerst wordt de kras, deuk of doffe plek opgeschuurd. Hierdoor komt de onderliggende gietlaag bloot te liggen. Het is erg belangrijk om de plek juist op te schuren, zodat het uiteindelijke resultaat er weer naadloos uitziet.

Vervolgens wordt de juiste transparante of kleurcoating gekozen. Deze dient perfect bij de bestaande vloer te passen. Tot slot wordt de reparatie nauwkeurig afgewerkt. Sanifix maakt alleen gebruik van de modernste technieken. Hiermee kunnen kleine en grotere beschadigingen vrijwel onzichtbaar worden hersteld.

Wat kost de reparatie van een gietvloer?

De kosten voor het repareren van een gietvloer zijn afhankelijk van het materiaal en de schade. Bij Sanifix repareren wij gietvloeren vanaf €300 exclusief btw en inclusief voorrijkosten en reguliere hoeveelheid materiaal. Wij vragen u vooraf afbeeldingen toe te sturen zodat wij een vaste prijs kunnen geven.

Hoe lang duurt een gietvloer reparatie?

Dit is afhankelijk van het soort schade en het soort gietvloer. Sanifix streeft altijd naar een snelle en nauwkeurige reparatie. Wij zullen uw gietvloer minimaal binnen 1 dag herstellen.

contact opnemen

Waarom Sanifix

 • Al meer dan 15 jaar ervaring
 • Binnen 1 dag geregeld
 • Zonder hakken of breken
 • Snelle reactie
 • Vakkundig personeel
 • Veelal verzekerd
 • Actief in heel Nederland