Hout reparatie

Vakkundig personeel met 15+ jaar ervaring

Houtrot, gaten in hout of andere beschadigingen aan hout? Met de reparatieservice voor hout van Sanifix is dit in een mum van tijd vrijwel onzichtbaar verholpen.

Houtrot is te herkennen aan zachte plekken, een gebarsten verflaag, klemmende deuren of ramen en doffe plekken en verkleuringen. En komt zowel binnen als buiten voor. Dit leidt vaak tot verval van kozijnen, lekkage en tocht. Houtrot is door de schadeherstellers van Sanifix professioneel te repareren.

Wij maken o.a. gebruik van reparatiemiddel op basis van Epoxy voor hout. Door deze duurzame oplossing is de reparatie bestemd tegen lekkages en vocht.

Boorgaten in hout repareren

(Boor)gaten in hout zijn vrijwel onzichtbaar te herstellen door de schadeherstellers van Sanifix. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van professionele producten herstellen wij de schade vochtvrij om houtrot te voorkomen. De schade wordt vrijwel onzichtbaar hersteld en na afloop is het gerepareerde object direct weer in gebruik te nemen.

Beschadigingen in hout repareren

Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring met hout kunnen wij diverse schades als doffe plekken, kant- en drukdschade, kleurverschillen en putjes herstellen. Dit kunnen wij zowel voor bewerkt als onbewerkt hout uitvoeren.

Hoe werkt het?

Stap 1 Schade melden

Meldt direct de schade gemakkelijk online.

Stap 2 Offerte voorstel

De schade expert bekijkt uw schade en reageert binnen 24 uur.

Stap 3 Afspraak inplannen

Afspraak wordt in overleg ingepland binnen 5 werkdagen.

Stap 4 Verzekering

De schade wordt verholpen en geef de schade eenvoudig op aan de verzekering.

Direct schade melden
contact opnemen

Waarom Sanifix

  • Al meer dan 15 jaar ervaring
  • Binnen 1 dag geregeld
  • Zonder hakken of breken
  • Snelle reactie
  • Vakkundig personeel
  • Veelal verzekerd
  • Actief in heel Nederland