Houtrot reparatie

Houtrot, gaten in hout of andere beschadigingen aan hout? Met de reparatieservice voor hout van Sanifix is dit in een mum van tijd vrijwel onzichtbaar verholpen.

Houtrot repareren

Houtrot is te herkennen aan zachte plekken, een gebarsten verflaag, klemmende deuren of ramen en doffe plekken en verkleuringen. Dit leidt vaak tot verval van kozijnen, lekkage en tocht. Houtrot is door de schadeherstellers van Sanifix professioneel te repareren. Wij maken o.a. gebruik van reparatiemiddel op basis van Epoxy voor hout. Door deze duurzame oplossing is de reparatie bestemd tegen lekkages en vocht.

(Boor)gaten in hout repareren
(Boor)gaten in hout zijn vrijwel onzichtbaar te herstellen door de schadeherstellers van Sanifix. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van professionele producten herstellen wij de schade vochtvrij om houtrot te voorkomen. De schade wordt vrijwel onzichtbaar hersteld en na afloop is het gerepareerde object direct weer in gebruik te nemen.

Beschadigingen in hout repareren
Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring met hout kunnen wij diverse schades als doffe plekken, kant- en drukdschade, kleurverschillen en putjes herstellen. Dit kunnen wij zowel voor bewerkt als onbewerkt hout uitvoeren.

Contact ons

Offerte Houtrot reparatie

Vul het onderstaande formulier in, bij voorkeur met foto’s. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.