Ons verhaal

Al meer dan 15 jaar hebben wij ons bewezen als specialist in sanitair reparatie. Door onze uitgebreide kennis van alle materialen waar sanitair van is gemaakt, hebben wij onze diensten gaandeweg uitgebreid met het herstel van tegels, aanrechtbladen en gietvloeren. Onze zeven  deskundige monteurs rijden dagelijks door heel Nederland en België om ter plekke schade te herstellen.

Wij staan voor transparantie en eerlijkheid. Hierdoor vragen wij vooraf altijd foto’s van de schade zodat wij een goede indicatie kunnen maken van de werkzaamheden. Onze monteurs inspecteren de schade en offerte voordat zij starten zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Wij kunnen veel repareren, maar soms is reparatie geen optie meer en is vervanging noodzakelijk. Wij zullen dit altijd aangeven en kunnen u eventueel doorverwijzen naar partijen die hierin zijn gespecialiseerd. Schadevrij genieten, dat is ons doel!

Doordat wij het vertrouwen kregen van grote merkfabrikanten, leveranciers en verzekeraars, zijn wij uitgegroeid tot de vaste reparatiepartner van o.a. Villeroy & Boch. Gedreven door onze kennis en kunde, de nieuwste technieken en het gebruik van kwalitatieve producten, blijven wij groeien om iedere schade te herstellen. Wij zijn trots dat we naast de reparatieservice van Sanifix aanvullende diensten hebben ontwikkeld om schade in uw woning te herstellen. Dit doen wij (met gepaste trots) met de volgende merken:

Proffill

Door de jaren heen zagen wij dat kleine schade ook eenvoudig en snel zelf te herstellen is. Wij hebben een formule ontwikkeld die veilig thuis te gebruiken is waardoor onze klanten met behulp van een doe-het-zelf-set kleine schades zelf kunnen herstellen Met succes hebben wij dan ook in 2011 het label Proffill op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Inmiddels zijn wij hiermee aangesloten bij gerespecteerde partijen als polyestershoppen.nl en bol.com.

Slidex

Met de diensten van Slidex maken wij vloeren, galerijen en sanitair antislip. In tegenstelling tot de meeste partijen brengen wij geen coating aan op de vloer, dit kan namelijk door slijtage zijn werking verliezen. Onze Slidex antislip behandeling is onzichtbaar en bestaat uit vloeistoffen met reactiestoffen, die een etsende werking laten plaatsvinden op de vloer. Hierdoor zijn vloeren, tegels en zelfs trappen duurzaam antislip.

Sanifix B.V.

  • 0345 631 581

  • info@sanifix.nl

  • Ambachtstraat 1B, 4143 HB Leerdam

Wij werken o.a. voor

Vrijblijvend een schade melden