Sanifix

Al meer dan 15 jaar hebben wij ons bewezen als specialist in sanitair reparatie en renovatie.  Door onze uitgebreide kennis van alle materialen waar sanitair van is gemaakt, hebben wij onze diensten gaandeweg uitgebreid met het herstel van tegels, aanrechtbladen en (giet)vloeren.

Onze zeven deskundige monteurs rijden dagelijks door heel Nederland en België om ter plekke schade te herstellen.

Wij zijn partners met

Schadevrij genieten met Sanifix

Sanifix

Voor bedrijven
Voor particulieren
Sanifix voor bedrijven

Voor bedrijven

Sanifix biedt reparatieservices voor schade binnenshuis. Dit doen wij o.a. voor sanitair, wand- en vloertegels, aanrechtbladen, kozijnen en gietvloeren. Wij ondersteunen onze partners als Villeroy & Boch met schade- en servicereparaties.

Sanifix is dé partner om op een prettige, snelle en vakkundige wijze mee samen te werken. Zonder hak- en breekwerk zijn wij ieder schadeprobleem de baas en klaren de klus vaak in enkele uren. Onze monteurs zijn VCA-gecertificeerde reparateurs en hebben grondige kennis van alle materialen, moderne reparatiemethoden- en technieken.

Onze monteurs zijn uw visitekaartje bij uw klant, ze rijden in representatieve bedrijfswagens en werken in de woning van uw klant op nette en correcte wijze.

Anti-slip behandeling

Namens Slidex behandelen wij galerijen, vloeren, tegels en trappen met een hoogwaardige anti-slip behandelingen. Om slijtage te voorkomen maken wij geen gebruik van een coating maar behandelen wij oppervlakte direct met een etsend middel. Onze anti-slip behandelingen voldoen aan de NEN-norm 7909.

Sanifix voor particulieren

Voor particulieren

Schade aan uw sanitair, aanrechtblad, tegels of gietvloer? Vervanging van deze objecten gaat vaak gepaard met hak- en breekwerk en brengt hierdoor hoge kosten met zich mee.

Sanifix biedt een reparatieservice die de schade plaatselijk hersteld zonder hak- en breekwerk. De schade wordt in de juist kleur hersteld waardoor de schade onzichtbaar is. Vergoeding vanuit de opstalverzekering is vaak mogelijk, wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Schade aan sanitair herstellen

Wij herstellen schades als krassen, deuken, scheuren en gaten in sanitair. Dit doen wij voor alle materialen van sanitair: zo herstellen wij bijvoorbeeld een scheur in acryl bad of krassen in een keramische wastafel.

Wij repareren gegarandeerd waterdicht waardoor lekkages voorkomen worden. Doordat wij de vaste reparatiepartner zijn van Villeroy & Boch hebben wij ook ruime ervaring met het herstellen van Quaryl sanitair.

Ons verhaal

Wij staan voor transparantie en eerlijkheid. Hierdoor vragen wij vooraf altijd foto’s van de schade zodat wij een goede indicatie kunnen maken van de werkzaamheden. Onze monteurs inspecteren de schade en offerte voordat zij starten zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Wij kunnen veel repareren, maar soms is reparatie geen optie meer en is vervanging noodzakelijk. Wij zullen dit altijd aangeven en kunnen u eventueel doorverwijzen naar partijen die hierin zijn gespecialiseerd. Schadevrij genieten, dat is ons doel!

Doordat wij het vertrouwen kregen van grote merkfabrikanten, leveranciers en verzekeraars, zijn wij uitgegroeid tot de vaste reparatiepartner van o.a. Villeroy & Boch. Gedreven door onze kennis en kunde, de nieuwste technieken en het gebruik van kwalitatieve producten, blijven wij groeien om iedere schade te herstellen.

Wij zijn trots dat we naast de reparatieservice van Sanifix aanvullende diensten hebben ontwikkeld om schade in uw woning te herstellen. Dit doen wij (met gepaste trots) met de volgende merken:

Sanifix over ons

Proffill

Door de jaren heen zagen wij dat kleine schade ook eenvoudig en snel zelf te herstellen is. Wij hebben een formule ontwikkeld die veilig thuis te gebruiken is waardoor onze klanten met behulp van een doe-het-zelf-set kleine schades zelf kunnen herstellen.

Met succes hebben wij dan ook in 2011 het label Proffill op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Inmiddels zijn wij hiermee aangesloten bij gerespecteerde partijen als polyestershoppen.nl en bol.com.

Slidex

Met de diensten van Slidex maken wij vloeren, galerijen en sanitair anti-slip. In tegenstelling tot de meeste partijen brengen wij geen coating aan op de vloer, dit kan namelijk door slijtage zijn werking verliezen.

Onze Slidex anti-slip behandeling is onzichtbaar en bestaat uit vloeistoffen met reactiestoffen, die een etsende werking laten plaatsvinden op de vloer. Hierdoor zijn vloeren, tegels en zelfs trappen duurzaam anti-slip.

Direct schade melden
contact opnemen

Meer informatie?