Sanifix B.V. voor bedrijven

Sanifix biedt reparatieservices voor schade binnenshuis. Dit doen wij o.a. voor sanitair, wand- en vloertegels, aanrechtbladen, kozijnen en gietvloeren. Wij ondersteunen onze partners als Villeroy & Boch met schade- en servicereparaties.

Sanifix is dé partner om op een prettige, snelle en vakkundige wijze mee samen te werken. Zonder hak- en breekwerk zijn wij ieder schadeprobleem de baas en klaren de klus vaak in enkele uren. Onze monteurs zijn VCA-gecertificeerde reparateurs en hebben grondige kennis van alle materialen. Hiernaast beheersen zij moderne reparatiemethoden- en technieken. Onze monteurs zijn uw visitekaartje bij uw klant, ze rijden in representatieve bedrijfswagens en werken in de woning van uw klant op nette en correcte wijze.

Doe het zelf

Voor kleine schades met een doorsnede van maximaal +/- 3 cm hebben wij de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Deze doe-het-zelf sets zijn snel een eenvoudig in gebruik en herstellen schade waterdicht. Het is hierbij mogelijk om een verkooppunt te worden of om met behulp van deze sets uw eigen reparatieservice te starten. Voor meer informatie over de reparatiesets van Proffill verwijzen u graag naar de website www.proffill.nl

Antislip behandeling

Namens Slidex behandelen wij galerijen, vloeren, tegels en trappen met een hoogwaardige anti-slip behandelingen. Om slijtage te voorkomen maken wij geen gebruik van een coating maar behandelen wij oppervlakte direct met een etsend middel. Onze antislip behandelingen voldoen aan de NEN-norm 7909.

Voor meer informatie zijn wij te bereiken via het contactformulier of 0345 631 581

Contact ons

Wij werken o.a. voor

Meld vrijblijvend uw schade