Sanifix voor particulieren

Schade aan uw sanitair, aanrechtblad, tegels of gietvloer? Vervanging van deze objecten gaat vaak gepaard met hak- en breekwerk en brengt hierdoor hoge kosten met zich mee.

Sanifix biedt een reparatieservice die de schade plaatselijk hersteld zonder hak- en breekwerk. De schade wordt in de juist kleur hersteld waardoor de schade onzichtbaar is. Vergoeding vanuit de opstalverzekering is vaak mogelijk, wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Schade aan sanitair herstellen

Wij herstellen schades als krassen, deuken, scheuren en gaten in sanitair. Dit doen wij voor alle materialen van sanitair: zo herstellen wij bijvoorbeeld een scheur in acryl bad of krassen in een keramische wastafel. Wij repareren gegarandeerd waterdicht waardoor lekkages voorkomen worden. Doordat wij de vaste reparatiepartner zijn van Villeroy & Boch hebben wij ook ruime ervaring met het herstellen van Quaryl sanitair.

Overige reparaties

Door onze grondige kennis van materialen als acryl (kunststof), natuursteen (o.a. marmer), en keramiek herstellen wij ook wand- en vloertegels, aanrechtbladen, kozijnen en gietvloeren. Doordat wij enkel gebruik maken van producten van hoogwaardige kwaliteit, herstellen wij in de exacte kleur van uw object waardoor de schade onzichtbaar wordt hersteld.

Contact ons

Wij werken o.a. voor

Meld vrijblijvend uw schade