Quaryl reparatie

Een deskundige quaryl reparatie door Sanifix B.V.

Moderne badkamers zijn vandaag de dag vaak voorzien van een bad of douche die gemaakt is van quaryl. Het bekende acryl is daarvoor gemengd met kwarts. Dit geeft een mooi en duurzaam resultaat. Maar ook in een quaryl bad of douchebak kunnen scheuren of krassen ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld door een scherp voorwerp of als er iets hards of zwaars in de douchebak of het bad valt. Zonde van de schade, zeker als hierdoor ook nog eens lekkage ontstaat. U wilt natuurlijk lekker in bad kunnen of een douche kunnen nemen. Tijd voor Sanifix om de schade te herstellen. Wij komen direct in actie als u ons inschakelt om quaryl schade in uw badkamer te herstellen.

Quaryl herstellen doen wij snel en vrijwel onzichtbaar

Het herstellen van quaryl is een vak apart. Het is voor onze professionals echter dagelijks werk. Dus als u schade heeft aan uw quaryl ligbad of douchebak dan komen wij graag bij u langs om deze schade snel en vakkundig te herstellen. Wij gebruiken hiervoor speciale materialen en technieken zodat de reparatie zo goed als onzichtbaar kan worden uitgevoerd. Uiteraard werken wij zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Dus ook als een bad in uw hotel of Bed & Breakfast gerepareerd moet worden kunt u op ons rekenen.

Wij sturen u direct een offerte voor quaryl reparatie

Ziet u een beschadiging aan uw quaryl bad? Zit er een lelijke kras in uw quaryl douchebak? Maak er een duidelijke foto van en stuur ons uw gegevens. Wij bekijken de schade en geven u direct een bindende prijsopgave. Als u hiermee akkoord gaat kunnen we direct een afspraak maken voor de reparatie.  Kijk dus niet langer dan nodig tegen die lelijke beschadiging aan en laat Sanifix het voor u oplossen.

Schuiven naar boven