Badkamer renovatie door Sanifix

Heeft u de wens om uw badkamer te renoveren maar ziet u op tegen de hoge kosten en de overlast van hak- en breekwerk aan de tegelwand? Met de renovatieservices van Sanifix is het mogelijk om uw badkamer te renoveren zonder hak- en breekwerk en in één dag gereed. 

Wij vervangen (oud) sanitair voor (nieuw) sanitair en bouwen baden en douchebakken om naar moderne inloopdouches. Doordat wij gericht het sanitair vervangen maar geen hak- en breekwerk uitvoeren aan tegels en muren heeft u een nieuwe badkamer maar tegen een fractie van de kosten.

Door onze renovatiemogelijkheden is het zowel mogelijk om sanitair te renoveren door schade als het renoveren voor modernisering van uw badkamer. Doordat wij renoveren zonder hak- en breekwerk aan de tegelwanden kunnen wij uw badkamer een volledige make-over geven tegen een fractie van de kosten van een nieuwe badkamer.

Naast het vervangen van alle sanitair als baden, douches, wastafels en toiletten kunnen wij ook in uw badkamer wandpanelen plaatsen voor een compleet nieuwe look-and-feel.

Toilet renovatie door Sanifix

Wanneer u uw staande toilet zou willen vervangen door een zwevend toilet gaat dit vaak gepaard met hak- en breekwerk aan de tegelwand. Het is bij Sanifix echter ook mogelijk om uw toilet te vervangen door een zwevend toilet zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand. In de meeste gevallen kunnen wij de afvoer onzichtbaar verleggen waardoor u binnen een dag gebruik kunt maken van uw nieuw aangesloten toilet.

Badkamer wandpanelen

Verouderde tegels in de badkamer, verkleurde voegen of modernisering van uw tegelwand? Tegelwanden vervangen gaat altijd gepaard met hak- en breekwerk wat erg kostbaar is en voor veel overlast kan zorgen. Een alternatief zijn de hoogwaardige wandpanelen van Sanifix waardoor u een compleet nieuwe look van de tegelwand creëert.

De wandpanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor deze gegarandeerd waterdicht zijn. De wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende designs als marmer, houtlook of zelfs een tegeldesign. Hierdoor heeft u in een handomdraai een compleet nieuwe uitstraling van uw badkamer in een dag geplaatst.

De wandpanelen zijn van kunststof en verkrijgbaar in verschillende designs. Wilt u bijvoorbeeld uw huidige tegelwand vervangen door grote, grijze natuursteen tegels maar zijn de kosten hier aanzienlijk van? Met de wandpanelen van Sanifix heeft u hetzelfde uitstraling maar tegen een fractie van de kosten.

Bad ombouwen naar inloopdouche

Een bad neemt vaak relatief veel ruimte in beslag in de badkamer. Met de specialistische kennis van Sanifix is het mogelijk om uw bad om te bouwen naar een moderne inloopdouche. U heeft hierbij ruime keuze uit design en personalisatie is op ieder item mogelijk: zo kunt u zelf uw ideale inloopdouche samenstellen.

Doordat een inloopdouche geen hoge instap heeft, is het ook uitermate geschikt voor een seniorenbadkamer. Wij kunnen de inloopdouche volledig anti-slip opleveren.

Renoveren of repareren?

Indien u wilt renoveren omdat u schade heeft aan uw sanitair, is reparatie wellicht ook nog mogelijk. Doordat Sanifix zowel repareert als renoveert kunnen wij samen met u kijken naar een geschikte oplossing. Indien u twijfelt tussen reparatie of renovatie, willen wij u vragen om foto’s van het object middels onderstaand contactformulier door te sturen.

Direct schade melden

Hoe werkt het?

1

Schade melden

Meldt direct de schade gemakkelijk online.

2

Offerte voorstel

De schade expert bekijkt uw schade en reageert binnen 24 uur.

3

Afspraak

Afspraak wordt in overleg ingepland binnen 5 werkdagen.

4

Verzekering

Geef de schade gemakkelijk op aan de verzekering.

5

Schadevrij genieten

De schade wordt door onze professionals verholpen.

contact opnemen

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.