Overige reparaties door Sanifix

Gegroeid vanuit onze expertise van alle materialen van sanitair, zijn wij in staat om de meeste optische schades binnen- en buitenhuis te herstellen. Door onze grondige kennis van acryl, repareren wij ook kunststof aanrechtbladen of kunststof kozijnen. Vanuit onze expertise van natuursteen herstellen wij bijvoorbeeld (tuin)tegels, aanrechtbladen en marmeren vloeren.

Doordat wij enkel gebruik maken van producten van hoogwaardige kwaliteit zijn wij altijd in staat om de kleur aan te passen aan uw oppervlakte. Hierdoor herstellen wij de schade gegarandeerd onzichtbaar.

Kozijnen, dorpels en deuren

Veelvoorkomende schades die wij repareren zijn beschadigingen aan kuststof, houten of aluminium kozijnen. Dit doen wij voor zowel raam-als deurkozijnen. Hiernaast zijn wij door onze grondige kennis van kunststof in staat om deuren te repareren en door onze kennis van natuurstenen repareren wij ook dorpels.

Tegels en vloeren

Wij repareren wand- en vloertegels van zowel keramiek en natuursteen. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld boorgaten herstellen in wandtegels maar ook krassen en deuken in marmeren vloeren. Het maakt hierbij niet uit of er vloerverwarming aanwezig is.

Ook herstellen wij schade als krassen in laminaatvloeren. Onze reparaties aan tegels zijn zowel geschikt voor tegels in thuis als tuintegels. Wij herstellen tegels in gegarandeerd dezelfde kleur waardoor wij schade onzichtbaar herstellen.

Aanrechtbladen

Krassen, deukjes of scheuren in uw aanrechtblad? Wij repareren aanrechtbladen van ieder materiaal, bijvoorbeeld composiet, HPL of kunststof. Na de reparatie is het aanrechtblad direct weer in gebruik te nemen en is de schade waterdicht hersteld. De reparatie laat geen giftige resten achter en is te behandelen met reguliere schoonmaakmiddelen.

Door onze ruime ervaring in diverse materialen kunnen wij schade herstellen aan acryl (kunststof), natuursteen, keramiek en porselein en emaille. Benieuwd of wij uw schade kunnen herstellen? Onze deskundige monteurs beoordelen uw schade graag. Vul hiervoor het contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Snel naar

Offerte aanvragen

Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, jpeg, heic, heif.
    Maximaal 3 foto’s. Niet groter dan 2MB per foto.