Sanitair renovatie zonder breken

Heeft u de wens om te renoveren, maar ziet u op tegen de hoge kosten en de overlast van hak- en breekwerk? Met de renovatieservices van Sanifix is het mogelijk om uw badkamer te renoveren zonder hak- en breekwerk én binnen 1 dag is de renovatie klaar. Wat wilt u nog meer?

Opties voor het renoveren van uw sanitair

Bij Sanifix zijn er legio aan mogelijkheden voor uw badkamer renovatie. Wij renoveren baden, douchebakken, wastafels, toiletten en wandtegels. Onze badkamer renovaties zijn onder te verdelen in vier opties: douche aanpassing, bad aanpassing, tegel aanpassing of een complete badkamer aanpassing,

Graag komen we bij u langs om te bepalen welke optie het beste past bij uw wensen en behoeftes. Dit kan natuurlijk ook een combinatie van onderstaande opties zijn, zoals een douche aanpassing met een tegel aanpassing.

Douche aanpassing: gloednieuwe inloopdouche

Behoefte aan extra ruimte, een vernieuwde uitstraling of probleemloos in en uit uw douche stappen? Dan is een badkamer renovatie in de vorm van een douche aanpassing wellicht een oplossing voor u.

Sanifix zal in uw badkamer een veilige en aangename inloopdouche plaatsen. Deze kan vanzelfsprekend geplaatst worden op de plek van uw oude douche. Daarnaast is het ook mogelijk om een oud en niet meer gewenst bad te laten vervangen door een nieuwe inloopdouche.

Douche aanpassing: vervanging douchebak

Onherstelbare schade aan uw douchebak, maar geen behoefte aan een inloopdouche? Geen zorgen! Sanifix kan ook uw douchebak renoveren zonder hak- en breekwerk, zodat u binnen 1 dag weer beschikking heeft tot uw gerenoveerde douche.

Uiteraard leveren wij ook voor deze dienst passend maatwerk. Wij kunnen hetzelfde model of een nieuw model plaatsen, afhankelijk van uw wensen. Daarnaast heeft u ook geen omkijken naar het vervangen van de afvoer en het meten van uw oude douchebak. Dit regelen wij allemaal voor u.

Bad aanpassing: vervanging badkuip

Zoals eerder vermeld, is het bij Sanifix mogelijk om een inloopdouche te plaatsen op de plek van uw oude bad. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres wanneer u uw bad wilt laten renoveren.

Onze ervaren renovatie-specialisten vervangen uw bad volledig naar wens. Denk hierbij aan keuzevrijheid in kleur en design, maar het is ook mogelijk om een bubbelbad of ledverlichting te laten inbouwen. U vraagt, Sanifix realiseert.

Douche of bad aanpassing: met extra element(en)

Mocht u de wens hebben om naast een douche of bad aanpassing extra elementen uit uw badkamer te laten renoveren, dan is dit zeker mogelijk. Naast de door u gewenste douche aanpassing, kunnen wij extra badkamer elementen voor u plaatsen.

Denk hierbij aan een wastafel, spiegel, toilet of radiatoren. Hierbij is plaatsing van één extra element mogelijk, maar meerdere elementen kunnen wij ook plaatsen voor u. Uiteraard naar uw wensen en behoeftes.

Daarnaast is een douche of bad aanpassing geen vereiste voor het laten renoveren van bovengenoemde elementen. Grote, maar ook kleine badkamer renovaties voeren wij graag voor u uit.

Complete badkamer aanpassing: van A tot Z

Wilt u uw complete badkamer aanpassen? Sanifix heeft een uitgebreid assortiment sanitair op voorraad om uw droombadkamer te realiseren. Graag bekijken we de mogelijkheden samen met u!

Van inloopdouche tot badkamermeubel en van wanden tot vloer, Sanifix renoveert uw complete badkamer. Wij ontzorgen u volledig, van A tot Z. De badkamer renovatie voeren wij uit geheel naar uw eigen wensen en behoeftes.

Renoveren of repareren?

Indien u wilt renoveren omdat u schade heeft aan uw sanitair, is reparatie wellicht ook nog mogelijk. Doordat Sanifix zowel repareert als renoveert kunnen wij samen met u kijken naar een geschikte oplossing.

Enthousiast geworden over onze werkwijze en mogelijkheden? Meld dan direct onderstaand uw schade of bel ons! Graag staan wij voor u klaar, dé specialist in badkamer renovaties.

Direct schade melden

Hoe werkt het?

1

Schade melden

Meldt direct de schade gemakkelijk online.

2

Offerte voorstel

De schade expert bekijkt uw schade en reageert binnen 24 uur.

3

Afspraak

Afspraak wordt in overleg ingepland binnen 5 werkdagen.

4

Verzekering

Geef de schade gemakkelijk op aan de verzekering.

5

Schadevrij genieten

De schade wordt door onze professionals verholpen.

contact opnemen

Meer informatie?