Laat uw sanitair repareren door Sanifix

Al meer dan 15 jaar rijden wij met zeven ervaren monteurs door heel Nederland en België om schade aan sanitair te herstellen.

Wij werken zowel voor particulieren als zakelijke klanten als Villeroy & Boch, Sealskin en Plieger. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het behandelen van sanitair herstellen wij niet alleen schade als scheuren, krassen en gaten, maar kunnen wij uw sanitair en badkamervloer ook anti-slip maken.

Reparatie van alle merken en materialen

Wij repareren alle sanitair van alle merken. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor reparatie van uw Acryl bad tot boorgaten in uw badkamertegels. Wij maken enkel gebruik van producten van hoogwaardige kwaliteit en stemmen de kleur af op uw sanitair. Hierdoor herstellen wij iedere schade onzichtbaar. In de meeste gevallen is vergoeding vanuit de opstalverzekering mogelijk. Wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Doe het zelf oplossingen

Speciaal voor kleine schades hebben wij de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Deze sets zijn geschikt voor kleine schades van maximaal 3 cm. Met deze reparatiesets herstelt u eenvoudig zelf schade als krassen, scheurtjes en deuken aan sanitair. Denk hierbij aan scheur in uw kunststof bad of krassen in uw keramieken wastafel. Klik hier voor meer informatie over onze reparatiesets.

Sanitair renovatie

Naast onze reparatieservice bieden wij ook sanitairrenovatie aan. Bij grote, omvangrijke schade kunnen wij uw huidige bad of douchebak vervangen door een nieuw bad of douchebak zonder hak- en breekwerk. Neem contact op voor meer informatie.

Snel naar

Sanitair reparatie Offerte aanvragen

Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.