Sanitair reparaties door Sanifix

Al meer dan 15 jaar rijden wij met zeven ervaren monteurs door heel Nederland en België om schade aan sanitair te herstellen.

Wij werken zowel voor particulieren als zakelijke klanten als Villeroy & Boch, Sealskin en Plieger. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het behandelen van sanitair herstellen wij niet alleen schade als scheuren, krassen en gaten, maar kunnen wij uw sanitair en badkamervloer ook anti-slip maken.

Sanitair Reparatie

Sanitair reparatie van alle merken en materialen

Wij repareren alle sanitair van alle merken. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor reparatie van uw Acryl wit bad tot boorgaten in uw badkamertegels. Wij maken enkel gebruik van producten van hoogwaardige kwaliteit en stemmen de kleur af op uw sanitair. Hierdoor herstellen wij iedere schade onzichtbaar.

In de meeste gevallen is vergoeding vanuit de opstalverzekering mogelijk. Wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Doe het zelf oplossingen

Speciaal voor kleine schades in een zitbad voor volwassenen hebben wij de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Deze sets zijn geschikt voor kleine schades van maximaal 3 cm. Met deze reparatiesets herstelt u eenvoudig zelf schade als krassen, scheurtjes en deuken aan sanitair.

Denk hierbij aan scheur in uw kunststof bad of krassen in uw keramieken wastafel. Klik hier voor meer informatie over onze reparatiesets.

Sanitair renovatie

Naast onze reparatieservice bieden wij ook sanitairrenovatie aan. Bij grote, omvangrijke schade kunnen wij uw huidige bad of douchebak vervangen door een nieuw bad of douchebak zonder hak- en breekwerk. Neem contact op voor meer informatie.

Direct schade melden

Hoe werkt het?

1

Schade melden

Meldt direct de schade gemakkelijk online.

2

Offerte voorstel

De schade expert bekijkt uw schade en reageert binnen 24 uur.

3

Afspraak

Afspraak wordt in overleg ingepland binnen 5 werkdagen.

4

Verzekering

Geef de schade gemakkelijk op aan de verzekering.

5

Schadevrij genieten

De schade wordt door onze professionals verholpen.

Direct schade melden
contact opnemen

Waarom Sanifix

  • Al meer dan 15 jaar ervaring
  • Binnen 1 dag geregeld
  • Zonder hakken of breken
  • Snelle reactie
  • Vakkundig personeel
  • Veelal verzekerd
  • Actief in heel Nederland