Laat uw bad repareren door Sanifix

Schade aan uw badkuip is niet alleen ontsierend maar kan ook voor vervelende lekkages en roest zorgen. Bad reparatie door Sanifix is niet alleen duurzaam maar voorkomt ook gevolgschade.

De monteurs van Sanifix hebben jarenlange ervaring met het herstellen van schade in baden. Of u nu een scheur, gat, kras of deuk in uw badkuip heeft, Sanifix kan dit herstellen zonder hak- en breekwerk. Wij repareren gegarandeerd waterdicht waardoor lekkages voorkomen worden.

Bad reparatie

Sanifix repareert baden van ieder materiaal: of u nu een schade in uw acryl (polyester) bad heeft of krassen in uw geëmailleerd bad. Wij repareren baden van ieder materiaal of merk: van Villeroy & Boch tot Sphinx. U ontvangt in de meeste gevallen twee jaar garantie op de reparatie. Wij zijn al jaren de vaste reparatiepartner van Villeroy & Boch en hebben hierdoor ook kennis van Quaryl baden.

Wij repareren niet alleen baden, maar ook stoomcabines, (thuis)spa’s en hot tubs.

Doe het zelf oplossingen

Voor kleine schade met een doorsnede van maximaal +/- 3 cm zijn de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Met deze reparatiesets repareert u zelf eenvoudig en snel schade aan baden van alle materialen.

Bezoek webshop

Contact ons

Bad renovatie Offerte aanvragen

Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.