Douchebak reparatie

Een scheur of barst in een douchebak kan voor vervelende lekkages en roest zorgen. Sanifix repareert snel en vakkundig de schade aan uw douchebak zonder deze te vervangen. Hierdoor wordt hak- en breekwerk met bijkomende vervangingskosten voorkomen.

Of u nu schade aan uw acryl douchebak wil herstellen of aan uw composieten douchebak, de monteurs van Sanifix hebben ervaring met ieder materiaal en merk. Veelvoorkomende schades die wij herstellen zijn scheuren, gaten, krassen en inkepingen. Doordat wij gegarandeerd waterdicht herstellen, worden lekkages en roest voorkomen.

Douchebak repareren

Schade als krassen, scheuren, gaten en inkepingen in douchebakken zijn vaak uitstekend te herstellen. Wij kunnen douchebakken van vrijwel alle materialen herstellen: van een kunststof douchebak tot een emaille douchevloer. Uiteraard herstellen wij ook douchebakken van keramiek, quaryl en natuursteen.

Doordat wij enkel gebruik maken van materialen van hoogwaardige kwaliteit zijn wij in staat om douchebakken in iedere kleur of vorm te herstellen. Ook is herstel van douchebakken in caravans en campers mogelijk.

Douchebak renovatie

In veel gevallen kunnen wij schade aan douchebakken uitstekend herstellen. Het kan echter voorkomen dat de schade te omvangrijk is of dat er speling op de douchebak is. Door gebruik van de douchebak ontstaat er ruimte tussen de laag van acryl en de bodemplaat. Deze ruimte, ook wel speling genoemd, is vaak niet op te vullen waardoor de kans op nieuwe scheurvorming na reparatie aanzienlijk is. In dit geval kunnen wij uw douchebak in één dag vervangen zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand. Hierdoor geniet u binnen één dag van een nieuwe douchebak tegen een fractie van de kosten van een compleet nieuwe douchebak en installatie.

douchebak reparatie

Repareer kleine schade aan douchebakken zelf met de reparatiesets van Proffill

Speciaal voor kleine scheuren, gaten, krassen en inkepingen in douchebakken hebben wij de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Met deze reparatiesets repareert u zelf eenvoudig en snel schade aan douchebakken van alle materialen.

Bezoek webshop

Contact ons

douchebak reparatie

Offerte aanvragen

Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.