Douchebak repareren

Een scheur of barst in een douchebak kan voor vervelende lekkages en roest zorgen. Sanifix repareert snel en vakkundig de schade aan uw douchebak zonder deze te vervangen. Hierdoor wordt hak- en breekwerk met bijkomende vervangingskosten voorkomen.

Of u nu schade aan uw acryl douchebak wil herstellen of aan uw composieten douchebak, de monteurs van Sanifix hebben ervaring met ieder materiaal en merk. Veelvoorkomende schades die wij herstellen zijn scheuren, gaten, krassen en inkepingen. Doordat wij gegarandeerd waterdicht herstellen, worden lekkages en roest voorkomen.

Douchebak reparatie

Wij herstellen ook schade aan douchebakken in caravans en campers. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het contactformulier. Vaak is vergoeding vanuit de opstalverzekering mogelijk, wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar. U ontvangt van Sanifix in de meeste gevallen twee jaar garantie op de reparatie.

Repareer kleine schade aan douchebakken zelf met de reparatiesets van Proffill

Speciaal voor kleine scheuren, gaten, krassen en inkepingen in douchebakken hebben wij de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Met deze reparatiesets repareert u zelf eenvoudig en snel schade aan douchebakken van alle materialen.

Bezoek webshop

Contact ons

Offerte aanvragen

Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, jpeg, heic, heif.
    Maximaal 3 foto’s. Niet groter dan 2MB per foto.