Wastafel reparatie

Regelmatig repareren wij schade aan wastafels als putten of scheuren. Onze monteurs zijn ook bekwaam om het glazuur van de wasbak te herstellen. Wij repareren wastafels van alle materialen: of dit nou een keramische wastafel is of een kunststof wastafel.

Schade zoals een scheur in uw wastafel of een splinter in het glazuur is door onze experts in de meeste gevallen te repareren. Onze reparaties zijn gegarandeerd waterdicht waardoor lekkages voorkomen worden. Onze experts herstellen schade zonder hak- en breekwerk waardoor vervangings- en installatiekosten bespaard blijven. Vaak is vergoeding vanuit de opstalverzekering mogelijk, wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Repareer kleine schade aan wastafels zelf met de reparatiesets van Proffill

Speciaal voor kleine schades hebben wij de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Deze sets zijn geschikt voor kleine schades van maximaal 3 cm. Met deze reparatiesets herstelt u eenvoudig zelf schade als krassen, scheurtjes en deuken aan sanitair. Denk hierbij aan een scheur in uw kunststof bad of krassen in uw keramieken wastafel. Klik hier voor meer informatie over onze reparatiesets.

Bezoek webshop

Contact ons

Offerte aanvragen

Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.