Tegel reparatie

Binnen 1 dag zonder hakken of breken

Voor
Tegel reparatie - Voor
Na
Tegel reparatie - Na

Hoe werkt het?

Stap 1 Schade melden

Meldt direct de schade gemakkelijk online.

Stap 2 Offerte voorstel

De schade expert bekijkt uw schade en reageert binnen 24 uur.

Stap 3 Afspraak inplannen

Afspraak wordt in overleg ingepland binnen 5 werkdagen.

Stap 4 Verzekering

De schade wordt verholpen en geef de schade eenvoudig op aan de verzekering.

Direct schade melden

Tegel reparatie

Boorgaten, scheuren of krassen in uw tegels laten herstellen? Het vervangen van een tegel gaat gepaard met hak- en breekwerk en is hierdoor erg kostbaar.

De monteurs van Sanifix herstellen tegels en de glazuurlaag van tegels plaatselijk waardoor vervangingskosten worden bespaard. Wij herstellen gegarandeerd in dezelfde kleur waardoor de beschadiging onzichtbaar wordt hersteld.

Tegels materialen die wij kunnen herstellen

  • Composiet
  • Keramiek
  • Natuursteen

Een beschadigde tegel repareren

Wij repareren zowel wand- als vloertegels van alle materialen, bijvoorbeeld natuursteen of keramiek. Veelvoorkomende reparaties zijn de glazuurlaag van tegels herstellen, gescheurde tegels herstellen of het repareren van haarscheuren.

Doordat wij uitsluitend werken met producten van hoogwaardige kwaliteit kunnen wij de schade in de exacte kleur van de tegel herstellen. Onze reparaties zijn weer- en waterbestendig en hierdoor ook geschikt voor tuintegels.

Tegel reparatie keuken
Tegel reparatie keuken
Direct schade melden

Veelgestelde vragen

Tegel reparatie

Hoe tegel herstellen?

Het herstellen van tegels is een nauwkeurige klus die u beter aan een professional over kan laten. Sanifix herstelt tegels en de glazuurlaag van tegels plaatselijk. Voor zowel wand- als vloertegels van alle materialen kunt u bij ons terecht.

Wat kost tegel reparatie?

Dat is afhankelijk van het soort schade. Sanifix rekent minimaal €240 exclusief btw en inclusief voorrijkosten en reguliere hoeveelheid materiaal. Wanneer u afbeeldingen van de schade toestuurt kunnen wij een vaste prijs berekenen. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Hoe ontstaan scheuren in tegels?

Er zijn een aantal oorzaken van scheuren in tegels. Scheuren kunnen bijvoorbeeld ontstaan wanneer tegels op nieuw beton gelegd zijn. Het beton moet nog uitharden, wat zorgt voor scheuren in tegels.

Ook lekkage kan een oorzaak zijn. Wanneer er vocht achter de tegels terecht komt kan dit voor scheuren zorgen. Tot slot kan een verkeerde voeg of kit-rand voor scheuren zorgen.

Wat is de garantie op tegel reparaties?

Sanifix heeft een standaard garantie van 2 jaar op reparaties.

Kapotte tegels repareren of vervangen?

Bij het vervangen van tegels komt het nodige hak- en breekwerk kijken. Dit maakt het vervangen van tegels erg kostbaar. Gelukkig is het vervangen van tegels niet altijd nodig.

Sanifix hersteld tegels en de glazuurlaag van tegels plaatselijk. Boorgaten, scheuren of krassen kunnen hierdoor makkelijk gerepareerd worden.

contact opnemen

Waarom Sanifix

  • Al meer dan 15 jaar ervaring
  • Binnen 1 dag geregeld
  • Zonder hakken of breken
  • Snelle reactie
  • Vakkundig personeel
  • Veelal verzekerd
  • Actief in heel Nederland