Wastafel reparatie

Binnen 1 dag zonder hakken of breken met een vaste prijs

Voor
Wastafel reparatie - Voor
Na
Wastafel reparatie - Na

Werkwijze

Vakkundig personeel met 15+ jaar ervaring

Stap 1 Voorbereiden

We starten met een voorbereiding zodat we duidelijk weten wat ons op locatie te doen staat.

Stap 2 Uitfrezen

Onze specialisten starten met het uitfrezen van de schade in de wastafel.

Stap 3 Opvullen

Het gedeelte dat uitgefreezd is wordt vervolgens door onze specialisten opgevuld.

Stap 4 Schuren

Na het opvullen van de schade schuren we de vulling.

Stap 5 Kleurmatch

Om de kleur perfect te laten matchen met uw wastafel mengen we de kleuren op locatie.

Stap 6 Bijwerken

Zodra we de juiste kleur hebben gaan we de vulling bijwerken zodat deze na reparatie niet meer opvalt.

Stap 7 Afwerken

Tot slot werken we de reparatie af zodat de schade geheel onzichtbaar is en is uw wastafel zo goed als nieuw.

Stap 8 Opruimen

Voordat we vertrekken ruimen we onze spullen netjes op en laten we uw badkamer schoon achter.

Direct schade melden

Wastafel reparatie

Regelmatig repareren wij schade aan wastafels als putten of scheuren. Onze monteurs zijn ook bekwaam om het glazuur van de wasbak te herstellen. Wij repareren wastafels van alle materialen: of dit nou een keramische wastafel is of een kunststof wastafel.

Schade zoals een scheur in uw wastafel of een splinter in het glazuur is door onze experts in de meeste gevallen te repareren. Onze reparaties zijn gegarandeerd waterdicht waardoor lekkages voorkomen worden.

Onze experts herstellen schade zonder hak- en breekwerk waardoor vervangings- en installatiekosten bespaard blijven. Vaak is vergoeding vanuit de opstalverzekering mogelijk, wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Wastafel materialen die wij kunnen herstellen

 • Acryl
 • Quaryl
 • Gelcoat
 • Keramiek
 • Emaille
 • Kunstmarmer/mineraalmarmer
 • Solid-Surface

Repareer kleine wasbak schade zelf

Speciaal voor kleine schades hebben wij de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Deze sets zijn geschikt voor kleine schades van maximaal 3 cm. Met deze reparatiesets herstelt u eenvoudig zelf schade als krassen, scheurtjes en deuken aan sanitair.

Denk hierbij aan een scheur in uw kunststof bad of krassen in uw keramieken wastafel. Klik hier voor meer informatie over onze reparatiesets.

Wastafel reparatie
Wastafel reparatie
Direct schade melden

Veelgestelde vragen

Wastafel reparatie

Hoe repareer je een wastafel?

Het repareren van een wastafel gaat als volgt. Eerst dient de schade in de wastafel uitgefreesd te worden. Vervolgens moet het uitgefreesde deel worden opgevuld met licht uithardend vulmateriaal. Daarna moet het opgevulde deel geschuurd worden en worden voorzien van een verflaag. Voor een succesvol resultaat dient de verflaag exact dezelfde kleur te hebben als de wastafel. Tot slot dient de reparatie afgewerkt te worden.

Het repareren van een wastafel is een zorgvuldige klus die u beter aan een expert over kunt laten. Wij van Sanifix helpen u graag verder!

Hoe krijg je krassen uit wastafel?

Speciaal voor kleine schades zoals krassen zijn de reparatiesets van Profill ontwikkeld. Hiermee kunt u eenvoudig en snel de krassen uit uw wastafel krijgen. Ook voor andere soorten schade kleiner dan 3 cm kunt u gebruik maken van de reparatiesets van Profill.

Is het mogelijk om zelf mijn wastafel te repareren?

Wanneer de schade aan uw wastafel kleiner dan 3 cm is kunt u deze gemakkelijk repareren met de reparatiesets van Profill. Deze zijn ontwikkeld voor ieder materiaal en zorgen voor een snelle en eenvoudige werking.

Hoeveel kost het repareren van een wastafel?

De kosten voor het repareren van een wastafel kunnen erg verschillen. Dit komt doordat de kosten afhankelijk zijn van het soort schade en het materiaal waarvan de wastafel is gemaakt.

Bij Sanifix repareren wij uw wastafel vanaf €240 exclusief btw en inclusief voorrijkosten en reguliere hoeveelheid materiaal. Om u vooraf een vaste prijs te kunnen geven vragen wij u om afbeeldingen van de schade en de wastafel toe te sturen.

Hoe lang duurt een wastafel reparatie?

De duur van een wastafel reparatie is afhankelijk van het soort schade en het materiaal waarvan de wastafel is gemaakt. Bij Sanifix streven we ernaar om elke klus zo snel en zorgvuldig mogelijk te realiseren. Alle wastafel reparaties zijn minimaal binnen 1 dag afgerond.

contact opnemen

Waarom Sanifix

 • Al meer dan 15 jaar ervaring
 • Binnen 1 dag geregeld
 • Zonder hakken of breken
 • Snelle reactie
 • Vakkundig personeel
 • Veelal verzekerd
 • Actief in heel Nederland